Αγγελής για Novartis: Βρώμικη υπόθεση με πολιτικές και δικαστικές διαστάσεις

Αγγελής για Novartis: Βρώμικη υπόθεση με πολιτικές και δικαστικές διαστάσεις

Δήλωση του αντεισαγγελέα μετά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της βουλής

aggelis
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη σκευωρία Novartis o αντεισαγγελέας του Αρειου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα. Υπήρχε εποπτεύουσα πάνω από εμένα, η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Δημητρίου. Καλέστε την να σας να το πει και εκείνη και τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Καλογήρου. Και να 'ρθω εγώ να το επιβεβαιώσω. Είναι μία βρώμικη υπόθεση, με πολιτικές και δικαστικές διαστάσεις».

Η κατάθεση του κ. Αγγελή συνεχίζεται αύριο στις 2.30 το μεσημέρι στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Σκευωρία Novartis: Ο Αγγελής... διέλυσε τις φήμες περί «εμπλοκής» Αβραμόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι, κατά την κατάθεσή του στην Προανακριτική, ο κ. Αγγελής «διέλυσε» τις φήμες περί εμπλοκής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με tomanifesto.gr, η μόνη αλήθεια στην «είδηση» ότι «εισαγγελείς από τις ΗΠΑ ενημέρωσαν για ελβετικό λογαριασμό πολιτικού προσώπου», είναι ότι όντως οι Αμερικανοί ενημέρωσαν τους Έλληνες δικαστές, αλλά για το αναίτιο ενδιαφέρον τους! Και αυτό διότι, όπως τους εξήγησαν, σε όλους τους τόνους, επρόκειτο για φοιτητικό (!) λογαριασμό στη Βοστώνη, ενώ το ποσό που διακινήθηκε όλα τα χρόνια ήταν μόλις 30.000 ευρώ ή δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αγγελής χαρακτήρισε την έρευνα της υπόθεσης Novartis ως μια τρύπα στο νερό, σημειώνοντας πως «δεν έχουμε πάρει από τις ΗΠΑ κανένα απειροελάχιστα νόμιμο στοιχείο. Ολα είναι παράνομα και στην υπόθεση Novartis έχει γίνει μια τρύπα στο νερό. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πει ένα νόμιμο αποδεικτικό μέσο που έχουμε κάνει. Κανένα. Άρα υπάρχει δόλος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης