Αντιδράσεις στα social media για τη δήλωση Δόμνας Μιχαηλίδου περί πολεμοφοδίων Συρίας στην ΑΣΟΕΕ

Αντιδράσεις στα social media για τη δήλωση Δόμνας Μιχαηλίδου περί πολεμοφοδίων Συρίας στην ΑΣΟΕΕ

Είπε για ΑΣΟΕΕ: Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!

domna
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα social media για τη δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου περί εθελοντισμού στην 28η Οκτωβρίου και τώρα η υφυπουργός Εργασίας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο.

Η αιτία αυτή τη φορά είναι μία δήλωσή της σχετικά με τα ευρήματα της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ. Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Flash 99,4  κλήθηκε να σχολιάσει την έφοδο της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και όσα βρέθηκαν εκεί.

Η δήλωση που έκανε ήταν η εξής: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

Η επίμαχη δήλωση μετά το 10:20:

Flash 99.4 - Δόμνα Μιχαηλίδου


Μόλις έγινε γνωστή η τοποθέτηση αυτή, άρχισαν και τα σχόλια στο Twitter. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε εδώ:

Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης