Κυριάκος Κυριάκος: Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στην αυτόνομη πορεία

Κυριάκος Κυριάκος: Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στην αυτόνομη πορεία

Δήλωση του υπεύθυνου Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ στο protothema.gr - Τονίζει ότι υπάρχει συμφωνία στην στρατηγική του κόμματος

kyrkyr
Τo βασικό συμπέρασμα της χθεσινής συνεδρίασης του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ είναι ότι υπάρχει συμφωνία όλων των στελεχών στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνει ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, με δήλωσή του στο «Θέμα».

Προσθέτει επίσης ότι οι επιιμέρους διαφωνίες σε διαδικαστικά θέματα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν αναιρούν την συνολική συμφωνία στα μείζονα πολιτικά ζητήματα, που είναι και το κεντρικό διακύβευμα στην πορεία προς το Συνέδριο.

Σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν για έντονες αναταράξεις, επισημαίνει ότι πολλές φορές οι διαφωνίες παίρνουν δυσανάλογη ένταση απ' ό,τι πραγματικά τους αναλογεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Κ.Κυριάκου στο «Θέμα»:

H χθεσινή συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε για ακόμη μια φορά την είδηση της συμφωνίας όλων των στελεχών στα μείζονα πολιτικά ζητήματα.

Επιβεβαιώθηκε η στρατηγική για αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής, με το ΠΑΣΟΚ βασικό πυλώνα του, υπό την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά.

Εκφράστηκαν μεν διαφωνίες επί του διαδικαστικού για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν διαφώνησε ωστόσο επί της ουσίας ότι το βασικό του ζητούμενο είναι η προσαρμογή του καταστατικού στις κοινές ομόφωνες αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής. Το ΕΚΠ είπε όχι στην «ομοσπονδιοποίηση» και τον δυϊσμό.

Παρότι κάποιες φορές οι διαφωνίες είχαν δυσανάλογα μεγαλύτερη ένταση από όσο θα δικαιολογούσε η ίδια η ουσία της διαφωνίας, η κατάληξη της συνεδρίασης αφήνει τον θετικό απολογισμό και συντριπτική πλειοψηφία στο βασικό στρατηγικό σχεδιασμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης