Τα άκουσε ο Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή

Τα άκουσε ο Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή

Δείτε το βίντεο - Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά - Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

tsipras_ar
Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης από Βρυξέλλες προς Αθήνα και του επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον τέως πρωθυπουργό η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»

Η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τις θέσεις στις οποίες κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε η κυρία Μπιτάκου και συνέχισε κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.

«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, όπως και Έφη Αχτσιόγλου.

Η Γεωργία Μπιτάκου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι χαρακτήριζε φασίστες όλους όσοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως γίνονταν συνεχώς προσαγωγές για τις διαμαρτυρίες.

«Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, την ώρα που η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να την απομακρύνει διακριτικά.

Κλείσιμο
«Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Η Γεωργία Μπιτάκου σε close up μέσα στο αεροπλάνο με τον πρώην πρωθυπουργό. πηγή: https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub/videos/2265507576891606?sfns=mo

Δημοσιεύτηκε από Livemedianews.gr στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γεωργία Μπιτάκου «επιτίθεται» στον Αλέξη Τσίπρα, για τις επιλογές της κυβέρνησή του, ειδικά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Η μελαχρινή κοπέλα από τη Μάνη ήταν μια εκ των διοργανωτών των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε βόρεια Ελλάδα και Αθήνα. Η Γεωργία Μπιτάκου υπήρξε η πρώτη γυναίκα διοργανώτρια μαχητών στον κόσμο.

Μοναχοκόρη μεταξύ των τεσσάρων παιδιών της οικογένειας Μπιτάκου, η Γεωργία μεγάλωσε μέσα σε μια συντηρητική ελληνική οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν αρκετά αυστηρός και μέχρι τα 18 της χρόνια δεν την άφηνε ούτε μέχρι την πλατεία της γειτονιάς να ξεμυτίσει όπως η ίδια θα εκμυστηρευθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ήθελε όμως η κόρη του να σπουδάσει και ήταν διατεθειμένος να τη στείλει και στο εξωτερικό.

«Όταν το αντιλήφθηκα αυτό, αν και ήμουν πολύ καλή μαθήτρια -απουσιολόγος και σημαιοφόρος-, σταμάτησα να διαβάζω στις πανελλήνιες, ώστε να μπορέσω να ανοίξω τα φτερά μου. Έτσι, σπούδασα Νομική, Θεατρολογία και Δημοσιογραφία στην Ιταλία, έζησα στο Μπάρι, στην Ανκόνα και τη Ρώμη και πέρασα πολύ όμορφα εκεί», θα πει η ίδια.

Μεγάλωσε στο Μαραθώνα και ασχολήθηκε από μικρή με τη δημοσιογραφία. Σε ηλικία 23 ετών βρίσκεται στην εφημερίδα Απογευματινή και, όταν ξεσπά ο πόλεμος στο Ιράκ, όπως η ίδια θα πει, πήρε δανεικά από τον αδελφό της μητέρας της και πήγε μόνη της στην Ιορδανία. Πήγε στη Βαγδάτη και έμεινε δυο μήνες. Κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τους Φενταγίν. Η Γεωργία επιστρέφοντας στην Ελλάδα έφυγε ξανά για τη ζούγκλα Τσιάπας όπου ασχολήθηκε με το κίνημα των Ζαπατίστας. Όπως η ίδια θα πει απογοητεύθηκε με την ελληνική δημοσιογραφία και σταμάτησε.

Το 2006 ακολούθησε ως δημοσιογράφος τον αδερφό της, γνωστό αθλητή μαχητικών σπορ Σταμάτη Μπιτάκο, σε αγώνες στην Κωνσταντινούπολη. Επιστρέφοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διοργάνωση τέτοιων events.

Οι εκπομπές και διοργανώσεις με τίτλο No limits, στις οποίες παρουσιάζονται και διαγωνίζονται διάσημοι αθλητές στα αθλήματα kick boxing και muay thai γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και κάνουν γνωστή την Γεωργία Μπιτάκου σε όλο τον κόσμο η οποία παρουσιάζει και και διοργανώνει τα events.

Μετά από κάποια χρόνια απουσίας, η Γεωργία κάνει δυναμική εμφάνιση στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων, ενώ αργότερα επί κυβέρνησης Τσίπρα σηκώνει ψηλά το λάβαρο της «επανάστασης» στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε βόρεια Μακεδονία. Πρωταγωνιστεί στα συλλαλητήρια και είναι μια εκ των διοργανωτών.

Στις τελευταίες ευρωεκλογές η Γεωργία Μπιτάκου συμμετείχε με το κίνημα «Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ» το οποίο και εκπροσώπησε. Η ίδια μάλιστα σε δήλωσή της τότε είχε αναφέρει: «Το Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ παραμένει Κίνημα, δεν γίνεται κόμμα (στις ευρωεκλογές συμμετέχουν σε συμμαχίες και κινήσεις πολιτών) και μπαίνει στη μάχη με σθένος και γενναιότητα προκειμένου να συσπειρωθούμε και να ενισχύσουμε το Ιταλικό μέτωπο με Γάλλους Δανούς Φινλανδούς ευρωσκεπτικιστές που αντιτίθενται όχι στην Ευρώπη αλλά στον ολοκληρωτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Για πατρίδες με εθνική ταυτότητα, παραδόσεις, αξίες, χωρίς εθνολογικές αλλαγές και με προστασία  της Χριστιανικής Πίστης. Με ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί την καρδιά του Ευρωπαϊκού Νότου και που θα ξανασηκώσει ειδικά την Ελλάδα μας εξασφαλίζοντας την αυτάρκειά μας!».

Η Γεωργία Μπιτάκου εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Απογευματινή, στο Extra, στο Channel 9, στο Athens TV και τελευταία στο Blue Sky, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Δούρειος Ίππος». Στην πρεμιέρα της εκπομπής της, τον Δεκέμβριο του 2015, με καλεσμένο τον γενικό γραμματέα του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο), Δημήτρη Καζάκη, ανέφερε ότι η ίδια και όλη η ομάδα της παραγωγής «διακατεχόμαστε από ένα μόνιμο πατριωτικό και μόνο συναίσθημα». Είναι αδερφή του παγκόσμιου πρωταθλητή muay thai, Σταμάτη Μπιτάκου και από το 2006 διοργανώνει τους αγώνες “No Limits Hellas”.


Δείτε βίντεο: Τα άκουσε ο Τσίπρας για τις Πρέσπες: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή
Τα άκουσε ο Τσίπρας για τις Πρέσπες: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης