Πολάκης για τον αντικαπνιστικό: Μας έβαλαν στη Βουλή να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε μια στρούγκα!

Πολάκης για τον αντικαπνιστικό: Μας έβαλαν στη Βουλή να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε μια στρούγκα!

Τι είπε ο πρώην υφυπουργός Υγείας για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο - «Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; » αναρωτήθηκε

πολακης-τσιγαρο-καφες-600x400
Υποκριτικό χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο Υγείας, διέρρευσαν από ιδιωτικά συμφέροντα που πλήττονταν από τα δικά του μέτρα.

«Είχαμε σύσκεψη με προμηθευτές αιμοδυναμικών, όπου τους αναγκάσαμε να μειώσουν σημαντικά τις τιμές τους. Μετά την σύσκεψη ένας από αυτούς που μετείχαν και ήταν δυσαρεστημένος με έβγαλε φωτογραφία να καπνίζω» είπε ο κ. Πολάκης, απαντώντας για την περίφημη φωτογραφία.

«Η επιλογή του καπνίσματος είναι προσωπική. Εδώ μέσα όπως και στο σπίτι μου δεν έχω καπνίσει» συνέχισε ο ίδιος για να προσθέσει: «Μιλάτε για το κάπνισμα. Οσες φορές το αναφέρετε, τόσους ψήφους πήρα. Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; Ότι έκανε ο Αβραμόπουλος θα κάνετε και εσείς. Αμέτε να πείτε στους αστυνομικούς που είναι σε λαγκάδια και χωρία να πάνε στα καφενεία να βάλουν πρόστιμα».

Ο ίδιος εξέφρασε και τα παράπονα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού στο κοινοβούλιο από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. «Εδώ στην Βουλή μέσα, οι μισοί συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές. Μας έχει υποχρεώσει ο Τασούλας να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε ένα χώρο που είναι στρούγκα, ενώ πριν ήταν δυο καφενεία ένα καπνιζόντων και ένα μη καπνιζόντων. Αυτή είναι η υποκρισία και η κακομοιριά που σας διακρίνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης