Βουλή: Και ο Παπαγγελόπουλος βλέπει... σκευωρία και υπερασπίζεται Τσίπρα

ppggel

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπερασπίσθηκε τον εαυτό του  από το βήμα της Ολομέλειας στη Βουλή- «Θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους», είπε και υποστήριξε  ότι «στόχος είναι Τσίπρας»

Στο βήμα της Ολομέλειας, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του επί της πρότασης της ΝΔ για προανακριτική επιτροπή, βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Δ. Παπαγγελόπουλος, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης


«Βομβαρδίζομαι από ψευδείς συκοφαντίες εδώ και καιρό. Είμαι θεσμικός άνθρωπος και δεν έχω απαντήσει δημόσια. Όμως σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω ποιοι είναι οι σκευωροί και οι συκοφάντες.

Ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ στεναχωρημένος και παράλληλα χαρά και ανακουφισμένος.

Λυπημένος γιατί δεχόμαστε επικοινωνιακή και πρόστυχη στοχοποίηση.

Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη θα έχει προαποφασίσει την δίωξη εις βάρος μου. Μου είναι αδιανόητο ότι προδότες της παράταξης να εκβιάζουν και να απειλούν με νέα προδοσία προκειμένου να εκδικηθούν εμένα και τον Τσίπρα

Νιώθω χωρά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αντιπαραθέσω την αλήθεια στα χυδαία ψέματα.

Σήμερα και στην επιτροπή θα μάθει ο λαός άγνωστες πτυχές και θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους. Εδώ που οδήγησαν τα πράγματα νοσηροί εγκέφαλοι είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ το συμφέρον πολιτικής και δικαιοσύνης. Να αποκαλύψω τους προτεργάτες και συνεννόχους με ονόματα και διευθύνσης αυτή ς της εγκληματικής οργάνωσης που θελει να συγκαλύψει τις ευθύνες της και να με εκδικηθεί.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν πρόσωπα από διάφορους χώρους. Εχω συγεκντρώσει πλήθος δημοσιευμάτων που προαναγγέλουν την ποινική μου δίωξη. Επειδή όλοι οι σοβαροί νομικοί θεωρούν ότι η δίωξή μου είναι γελοία προσπαθούν να προκαλέσουν νέες έρευνες σε βάρος μου.
Γράφουν σε εβδομαδιαίες εφημερίδες ή λενε σε εκπομπές χυδαία ψέματα.

Επικαλούνται πρακτορηλίκια με παρακολουθούν δημοσιεύουν φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις ότι δήθεν στήνω σκευωρίες εκεί. Μα τι σόι σκευωρός είμαι όταν συγκεντρώνω συνεργάτες μου σε μαγαζί της Κηφισιάς όπου βρίσκονται και στελέχη της ΝΔ.
Μάλλον δεν είμαι σκευωρός. Βλάκας είμαι.

Ακούστε με. Παραπέμψτε με εκτελέστε με αλλά ακούστε με. Αλλά θα με ακούσει το λαός.

Δεν φθάνουν αυτά αναζητούν εναγωνίως και ψευδομάρτυρες ιδίως από τον χώρο της δικαιοσύνης για να συγκροτήσουν την εγκληματική τους οργάνωση.

Για ποιο τεκλμήριο αθωότητας μιλάμε; Αυτό στην περίπτωσή μου ασελγούν βάναυσα

Για όλα φταίει ο Ρσπούτιν, ξυρίζουν τον Ρασπούτιν, στα κάγκελα ο Ρασπούτιν. 

Θα σας τα πω όλα. Όχι σήμερα. Σήμερα μόνο επιγραφές θα σας πω. 

Στον Άρειο Πάγο 

Τα στοιχεία όταν ξεκινήσει η προανακριτική θα τα παω στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την προστασία μου. Εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα. Δεν είχα ούτε έχω φιλοδοξίες. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι απλός και ήσυχος άνθρωπος αλλά ξέρουν ότι θα συγκρουστώ αν θεωρήσω ότι απειλούμαι.  Αλήθεια αν ήμουν σκευωρός δεν θα αναζητούσα την ασυλία μου. Ο Τσίπρας δεν θα με προστάτευε λίγο;

Αναφέρετε στην πρόταση της ΝΔ ότι προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ενοχής μου. Για ποια ηθική αυτουργία κατηγορούμε. Δεν έχει ασκηθεί καν φυσική αυτουργία. Ποια η ψευδορκία; Ούτε το όνομα των ενδεχόμενων φυσικών αυτουργών. Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να εκβιάσετε την απόφαση των εισαγγελικών αρχών. Για πρόκληση και προσφορά για τέλεση αξιόποινων πράξεων με κατηγορείται. Σε ποιον υποσχέθηκα ή έδωσα αμοιβή; Από ποιο στοιχείο της δικογραφίας προκύπτει ότι έδωσα αμοιβή σε κάποιον;

Επιπλέον αναφέρετε ότι οι εισαγγελείς διαβίβασαν την δικογραφία χωρίς αξιολόγηση δηλαδή χωρίς να αναφέρουν αδίκημα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μάρτυρες που κατέθεσαν στον εισαγγελέα (Στουρνάρας, Βενιζέλος, Σαμαράς) δεν αναφέρουν κάτι εις βάρος μου.

Ο κ. Στουρνάρας στην από 23.9.2019 λεει ότι δεν γνωρίζει αν παρενέβαινε κάποιος στα καθήκοντα των εισαγγελέων

Ο κ. Λοβέρδος δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος μου αλλά στους προστατευόμενους μάρτυρες και στον αρμόδιο εισαγγελέα

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει ότι έχει σημειωθεί σωρεία παραλήψεων από την έρευνα εισαγγελέων θεωρεί ότι αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής καθοδήγησης.

Ο κ. Βενιζέλος στο υπόμνημα αναφέρεται σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που κατά την άποψή του εμφανίζουν επίταση του δόλου απο τον πρώην πρωθυπουργό.

Από την 2η κατάθεση της κυρίας Ράικου, λεει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει πως παρενέβαινα στα καθήκοντα Τουλουπάκη.


«Τα βάζετε με μένα, μπας και αφήσετε λεκέ στον Τσίπρα»

Μετά από όλα αυτά είναι κανείς που δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι πολιτική δίωξη σε εμένα και στον Τσίπρα. Δεν τολμάτε να τα βάλετε μαζί του. Τα βάζετε με εμένα μπας και αφήσετε κανένα λεκέ στον Τσίπρα.

Κατηγορητήριο χωρίς τόπο χρόνο , ποιος με ποιον και τι δεν συντάσσεται ούτε από τον πιο άσχετο πάρεδρο. Αλλά και αν συνταχτεί θα ακυρώνονταν. Εσείς όμως θα το κάνετε γιατί θέλετε να πάτε εως τέλους.

Ζητώ από σήμερα και θα το κάνω στην ρποανακριτική να έρθουν όλες οι σχετικές δικογραφίες. Νοβαρτις, έρευνα που διατάχθηκε η Ράικου να μας πει ποιος είναι ο Ρασπούτιν. Να μας πει τι έλεγε τότε ενέρκως. Γιατί οι καταγγελίες Αγγελή να ελέγχονται στην εισαγγελία πρωτοδικών;

Ας δούμε τις καταθέσεις εισαγγελέων:

Ράικου στον εισαγγελέα Σοφουλάκη. Την ίδια ημέρα έδωσε 2 καταθέσεις. Είπε ότι την επιστολή παραίτησής της δεν την έχει μαζί της και θα τη φέρει αργότερα.Στην πρώτη της κατάθεση δεν είπε τίποτα για τον Ρασπούτιν. Περιορίζεται να αναφερθεί σε 2 τηλεφωνήματα. Στο πρώτο, ψευδώς λεει ότι της ζήτησα πληροφορίες για πολιτικά πρόσπωπα. Στο 2ο ότι της ζήτησα διώξεις πολιτικών.

Απορώ για την προχειρότητά της. Ποιος ο λόγος να την πιέσω να στείλει την δικογραφία στην Βουλή; Δεν ήταν υποχρεωμένη να την στείλει αμελλητί στην Βουλή αν υπήρχε όχι εμπλοκή αλλά απλή αναφορά προσώπου πολιτικού. Επιπλέον να ληφθεί υποψη ότι εμπλοκή πολιτικών προσώπων εμφανίστηκε πολλούς μήνες μετά. Για ποια πολιτικά πρόσωπα μιλά η κα Ράικου; Θα μας τρελάνει;

Η κυρία Ράικου θα αναγκαστεί να απαντήσει στην προανακριτική επιτροπή και σε αυτά και σε άλλα που θα της τεθούν. Σήμερα θέτω τα ακόλουθα: Η κα Ράικου τοποθετήθηκε στην εισαγγελία Διαφθοράς το 2013 και ανανεώθηκε 2015 η επιλογή της με οριακή πλειοψηφία - 6 – 5

Μάλιστα το 2013 μόλις είχε προαχθεί και πολλοί υποστήριξαν ότι ήταν άπειρη όπως το υποστηρίζουν και σήμερα για την Τουλουπάκη.

Επίσης, να σας γνωρίσω ότι πολλοί συνάδελφοι ειδικά ανώτατοι δικαστές που έχουν περιορισμένη αντίληψη λενε ότι δεν έπρεπε να δεχθεί η Ράικου τον διορισμό της λόγω οριακής πλειοψηφίας. Φθάνουμε στο σήμερα η Ράικου παραιτήθηκε λίγο πριν λήξει η θητεία της με επιστολή προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στην επιστολή δεν αναφέρεται σε Ρασπούτιν και Παπαγγελόπουλο. Μιλά για διεφθαρμένους κρατικούς αξιωματούχους και λογαριασμό 28 εκατ ευρώ. Λεει ότι έχει κατηγορηθεί από παράκεντρα διαφθοράς που επιζητούν παρεμπόδιση έρευνας. Μετά από μήνες η κα Ράικου ανακάλυψε στην φαντασία της τον Ρασπούτιν. Στην επιστολή παραίτησής της δεν αναφέρει τίποτα για εμένα.
Η κα Ράικου κατέθεσε στον κ. Σοφουλάκη ότι είναι γνωστή η σχέση μου με την κα Τουλουπάκη. Είναι γνωστή όμως και με την κα Ράικου.

Όταν έγινα υπουργός ερχόταν στο υπουργείο και μου έφερνε γλυκά, μέχρι και γραβάτες μου έχει φέρει. Η φιλική μας σχέση απαγόρευε να της μιλήσω με τέτοιο ύφος.
Δύο χρόνια βομβαρδίζομαι με τέτοιον οχετό.
Η φιλική μας σχέση και η οικειότητα που είχαμε , στο ίδιο γραφείο ήμασταν και για τα παιδιά μας μιλάγαμε, πρέπει να ντρέπεται.

Να της υπενθυμίσω ότι μου ζητούσε μετά την παραίτησή της να την βοηθήσω για τα πειθαρχικά που είχε εις βάρος της. Ζήταγε από εμένα να την βοηθήσω που εγώ την καταπίεζα. Και μετά οι κύκλοι της ανακάλυψαν τον Ρασπούτιν

Η κα Ράικου μου είχε ζητήσει βοήθεια για να ανανεωθεί η θητεία της για 3η φορά. Της απάντησα με ειλικρίνεια, γιατί πάντα τέτοιος ήμουν ένας βλάκας ειλικρινής, ότι είναι πολύ δύσκολο.

Όμως η κυρία Ράικου είχε καλή σχέση και με τον Σαμαρά. Μου είχε ζητήσει να της κλείσω ραντεβού.

Ας επανέλθουμε όμως στις καταθέσεις της στον κ. Σοφουλάκη. Γιατί επέστρεψε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση; Με ποιον τηλεφωνήθηκε; Μήπως αυτός στον οποίο τηλεφώνησε δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είπε αρχικά;

Το μέγα σκάνδαλο με τη σκευωρία εξελίσσεται σε φιάσκο.

Διάβασα στον τύπο λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της κυρίας Ράικου, έσπευσε η εβδομαδιαία εφημερίδα του Βίκτωρα Μητρόπουλου να δικαιολογήσει την διπλή κατάθεση Ράικου. Επέδωσε μάλιστα ευθύνες στον Σοφουλάκη ότι δήθεν την χειραγώγησε με τις ερωτήσεις του. Πως τα γνωρίζει αυτά ο κ. Μητρόπουλος; Ηταν παρών; Είναι μια αδίστακτη προσπάθεια σπίλωσης και τρομοκράτησης αυτή την φορά προς τον κ. Σοφουλάκη.

Όμως η κυρία Ράικου είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμε Ρασπούτιν για μηχανορραφίες που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν αλλά σε άλλους Θα μπορούσα να αποκαλώ τον ευαυτό μου Μακιαβέλι, Μέτερνιχ...

Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα σωματικά του χαρίσματα λέγοντας ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη Θέωση. Αυτό αρκεί να αποδείξει ότι ποτέ δεν αυτοχαρακτηρίστηκα Ρασπούτιν.

Δεν μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου Ρασπούτιν. Μακιαβέλι θα έπρεπε να με λέω...

Επίθεση εναντίον του Ιωάννη Αγγελή

Ας δούμε ποιος είναι ο κ. Αγγελης. Όλος ο Άρειος Πάγος, δικηγόροι, εισαγγελείς και πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του και κυρίως τη συμπεριφορά του. Οι συνειρμοί και η φαντασία Αγγελή τον οδηγούν στο Ρασπούτιν χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Τι είχε γίνει στη Βιέννη και φοβόταν ο κ. Αγγελής και προσπαθούσε να εξασφαλίσει προστασία από τον κ. Καλογήρου αυτός ο αδέκαστος εισαγγελέας που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και παρέμβαση από υπουργό. Όλα αυτά που λέει ο κ. Αγγελής για απομάκρυνση δική μου και της κ. Τουλουπάκη αν ισχύουν που εγώ δεν τα πιστεύω τότε η κ. Παπασπύρου και η κ. Δημητρίου τον έπιασαν κορόιδο γιατί και η κ. Τουλουπάκη έμεινε και εγώ υπουργός έμεινα. Αν ισχύουν όλα αυτά σκευωρός είναι ο κ. Αγγελής που συμμετέχει σε τέτοιες μαζώξεις.

Διάβασε κάνεις νομικός σας αυτή την δικογραφία πριν κάνετε την προανακριτική ή βρήκατε τον Παπαγγελόπουλο που είναι ο εύκολος στόχος για να χτυπήσετε τον Τσίπρα;  Σου λέει θα χτυπήσουμε τον Παπαγγελόπουλο, αλλά θα πάρει η μπάλα και τον Τσίπρα θα καταρρακώσουμε τον Παπαγγελόπουλο και θα τσαλακώσουμε τον Τσίπρα.

Ούτε από νταβατζήδες ξέρω ούτε από προστάτες. Θα μιλήσουμε και για νταβατζήδες και για προστάτες. Μήπως η Τουλουπάκη δε συμφωνούσε με τις εντολές Αγγελή γιατί ήταν ανόητες και παράνομες και δε συμφωνούσαν με την δικαστική της συνείδηση;

Είχα επαφές και συναντήσεις με τον κ. Σαμαρά όταν επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία και ήταν ευρωβουλευτής, υπουργός και πρωθυπουργός αλλά με έβλεπε και μετά και συζητούσαμε όταν έγινα εγώ υπουργός. Θα αναφερθώ και στο τι μου έλεγε πως αποκαλούσε κάποιους και ποια πράγματα μου ζητούσε και με παρακαλούσε.

Στο παρελθόν ο Σαμαράς έχει μηνύσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Έχει δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό ότι κατέφυγε στην δικαιοσύνη για να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του από τις κατηγορίες του Μητσοτάκη σύμφωνα με τις οποίες χρηματίστηκε για να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 93 . Επίσης είχε καταφερθεί κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λέγοντας ότι έχει μηδαμινή αξιοπιστία, τα ίδια ακούμε κι εμείς ότι είμαστε αναξιόπιστοι. Οταν ο Μητσοτακης τον κατηγόρησε για εξαγορά μήνυσε και πάλι τον Μητσοτάκη. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να μηνύσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν δε γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί δεν θα τολμήσει για δεύτερη φορά να ρίξει κυβέρνηση της νέας Δημοκρατίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (36)

Μανος

Είναι αυτός λόγος Δικαστικού ανώτατου επιπέδου; Λογικός αχταρμας, ασυνταχτες φρασεις, απανωτα σαρδάμ; Πώς στον λύκο έφτασε αυτός ο ερασιτέχνης να γίνει υπουργός δικαιοσύνης; Όλο θα αποδείξει και τίποτα δεν αποδεικνύει....τον βλέπω πίσω από τα κάγκελα σουμπητο. Το μόνο που αποδεικνύει το ύποπτο του χαρακτήρα του είναι ο φιδισιος τροποςπου μπλέκει τον Τσίπρα τάχα μου γλυφωντας τον αλλά ουσιαστικά απειλώντας τον...βρε ουστ

G

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙ.ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ?ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ?

Ρε παιδιά

Μεταξύ μας ποιες είναι οι αποδείξεις ότι ο Παπαγγελόπουλος εκβίαζε εισαγγελείς?

chris

Οι καταγγελίες τριών Εισαγγελέων ότι τους εκβίαζε και τα δημοσιέυματα από τον Μπαξεβάνη που ακολούθησαν για όσους δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς του.

Για πεs μαs...

Ο Ρασπουτιν τι αποδειξειs ειxε για αυτουs που κατηγορουσαν για την υποθεση Νοβαρτιs ; Μονο λασπη πετουσε. Το καρμα ομωs εκανε γι αλλη μια φορα τη δουλεια του. Οποτε αs μην παραπονιεται.

-

Ρε παιδί μου μεταξύ μας, πού είναι η απόδειξη ότι δε ρωτάς γιατί παίρνεις 0,60;

Βρέ τον κουραμπιέ

Εγώ ξέρω ότι αυτός που έχει επιχειρήματα δεν τα διαβάζει απο χαρτί! Ξέρω όμως οτι η δημοκρατία έχει όρια και ο λουκουμάς νόμισε πως είναι υπεράνο πολιτεύματος! Γκέτ ρέντι!

ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

Είσαι ο ηθικός αυτουργός της ευτυχώς ανεπιτυχούς προσπάθειας για άλωση της δικαιοσύνης μαζί με ΘΑΝΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κλπ ραμολιμέντα για λογαριασμό όχι μόνο των συριζόσκυλων αλλά και της τρομοκρατίας.Γι'αυτό η ρομφαία της διακαιοσύνης θα πέσει οσονούπω στο κεφάλι σας.

Πάνος

Σαμαράς; Απελθέτω απ' εμού. Αλλά ρε Παπαγγελόπουλε, η υπόθεση Σαμαρά μπήκε στο αρχείο. Τα υπόλοιπα τι τα ήθελες; Ποιον αφορούσαν σε σχέση με την ομιλία σου και το θέμα της παραπομπής σου; Ολόκληρος πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν μπορείς να αξιολογήσεις κάποια πράγματα; Ούτε η κοτσομπόλα της γειτονιάς... Μου είπε, του ή της είπα, κάναμε αστειάκια στους διαδρόμους του ΑΠ, γνώριζα τα παιδιά της, ήπιαμε καφέ, ερχόταν στο γραφείο, μου είπε για την Ντόρα ... Τι γελοία επιχειρήματα;

ΞΕΝΟΣ

Δυστυχώς για τον κ Παπαγγελόπουλο σήμερα εκανε ενα πρόλογο που όντως μας καθήλωσε και περιμέναμε αποκαλύψεις αλλα μάταια ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Ενα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ .Μια ομιλία διανθισμένη απο ασόβαρα επιχειρήματα και αντιφάσεις πχ ελεγε για τον κ Αγγελη ..αδαμάντινο χαρακτήρας και άξιος λειτουργός στο πρόσφατο παρελθόν και αποψε ...για τον κ Αγγελη ...ξέρει όλος ο Άρειος πάγος ποιος ειναι !! Ανεπίτρεπτα πράγματα και χαζό χιούμορ απο ενα εισαγγελέα που έπρεπε με σθένος ,σοβαρότητα και επιχειρήματα να στηρίξει την αθωότητας του !! Απογοήτευση !! Μακάρι ο ανθρωπος να ειναι πεντακάθαρος αλλα αυτη η εμφάνιση μου προκαλούσε λύπη για ενα δικαστικό λειτουργό της εμπειρίας του και της διαδρομής του !!

chris

Ποια εμπειρία και διαδρομή ρε φίλε; Ότι υποθέσεις χειρίστηκε μπήκαν στο αρχείο. Μόνο ως Κυπατζής έκανε παρακολουθήσεις και υποκλοπές, τις διαφήμισε από εδώ και εκεί και έφτασε ως και υπουργός, τρομάρα του.

ea

Προς Θεού......ξεβρωμίστε τον τόπο από την τσιπρίλα-συριζίλα.......... Είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας......

ΝΤΑΗΣ

ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΙΣΙΣ ΚΑΘΑΡΣΙΣ

eagle

Όλη η δικαιοσύνη είναι εναντίον του Παπαγγελόπουλου και αυτός τους βγ΄ζει άχρηστους... εντάξει, θέλει και εξήγηση? τι κάνει νιάου νιάου? τι έκανε νιάου νιάου επί 4 χρόνια που οι ηλίθιοι ψηφοφόροι τους λένε ότι διακυβέρνησαν τη χω΄ρα σωστά... άκουσον άκουσον...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης