Γεννηματά: Υπάρχει θέμα νομιμότητας με το αίτημα άρσης ασυλίας Λοβέρδου για τη σκευωρία Novartis

Γεννηματά: Υπάρχει θέμα νομιμότητας με το αίτημα άρσης ασυλίας Λοβέρδου για τη σκευωρία Novartis

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου - «Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μένει αμέτοχη σε αυτές τις εξελίξεις που αποτελούν πλήγμα στους Θεσμούς και στη Δημοκρατία»

genimata-loverdos
Θέμα νομιμότητας για το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ήγειρε η κυρία Φώφη Γεννηματά καλώντας το προεδρείο της Βουλής και τα κοινοβουλευτικά κόμματα να πάρουν θέση.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την έναρξη της συζήτησης για το αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Λοβέρδου στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Novartis είπε: «Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι απόλυτα αντίθετη με το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του κ. Λοβέρδου γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του και υπάρχει θέμα νομιμότητας. Αυτό πρέπει να απασχολήσει το προεδρείο και τα κόμματα».

«Η υπόθεση Novartis δεν είναι μόνο σκέλος του φαρμάκου αλλά και η πολιτική σκευωρία. Λειτούργησε και στήθηκε παραδικαστικό κύκλωμα σκοτεινό που γεννήθηκε στα σπλάχνα μέρους της Δεξιάς αλλά το ενίσχυσε, στήριξε και καρπώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μένει αμέτοχη σε αυτές τις εξελίξεις που αποτελούν πλήγμα στους Θεσμούς και στη Δημοκρατία» τόνισε η κυρία Γεννηματά για να υπογραμμίσει: «Ολη η ΚΟ θα συμβάλει ενεργά ώστε στο πλαίσιο της προανακριτικής επιτροπής να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι αυτής της υπόθεσης. Οι πολίτες μας παρακολουθούν και θα μας κρίνουν αυστηρά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης