Σκευωρία Novartis: «Πακιστανικά» καρτοκινητά έδιναν στους... μάρτυρες

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
papagelopoulos_ar

Σαν να μην έφταναν οι καταθέσεις σε διαμέρισμα-«γιάφκα», η Αστυνομία, για να διαφυλάξει την ασφάλεια της επικοινωνίας των μαρτύρων με αστυνομικούς και εισαγγελείς, τους έδωσε τηλέφωνα που είχαν δηλωθεί από Πακιστανούς - Κατέθεσε ο Στουρνάρας - Σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα

Τον μίτο της Αριάδνης σε μια υπόθεση που ξεκίνησε σαν εξαγορά γιατρών από τη Novartis, στη συνέχεια επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί σαν δωροδοκία πολιτικών προσώπων και πλέον αποκαλύπτεται ως ενορχηστρωμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε ένα σκηνικό κινηματογραφικό, όπου προστατευόμενοι μάρτυρες, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για να ενοχοποιηθούν πολιτικά πρόσωπα, σύρονταν για καταθέσεις ακόμη και σε διαμερίσματα-«γιάφκες», καλούνται να βρουν οι βουλευτές που θα λάβουν μέρος στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από κοινού με τους δικαστές που ερευνούν την υπόθεση Novartis.

thema




Η αποκάλυψη που έκανε το «ΘΕΜΑ» της 15ης Σεπτεμβρίου, ότι οι τρεις «κουκουλοφόροι» μάρτυρες, συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρονταν για πολύωρες καταθέσεις σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρουπόλεως -ανάμεσα στην οδό Μιχαλακοπούλου και τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας-, προκάλεσε αναταραχή στους δικαστές που χειρίζονταν την υπόθεση και τελικώς επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Πηγές προσκείμενες στην Ελένη Τουλουπάκη έλεγαν ότι το διαμέρισμα που αποκαλούνταν «γιάφκα» από τους τρεις μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος επελέγη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων της Ασφάλειας. Παλαιότερα οι καταθέσεις δίνονταν και στο κτίριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην οδό Λουκάρεως, και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών με την επικεφαλής της Εισαγγελίας Ελένη Τουλουπάκη πάντοτε παρούσα. Στο κτίριο της ΓΑΔΑ, λόγω κακής ηχομόνωσης και ελλιπούς οργάνωσης των συναντήσεων μεταξύ εισαγγελέων και μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, οι κουκουλοφόροι όχι μόνο γνώριζαν ο ένας την ταυτότητα του άλλου, αλλά είχαν και συνομιλίες μεταξύ τους.

Απολύτως αξιόπιστα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ» αναφέρουν ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες επικοινωνούσαν με τους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την προστασία τους και τους τρεις εισαγγελείς Διαφθοράς με... πακιστανικά κινητά τηλέφωνα, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Οταν η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των επικοινωνιών για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και καταφεύγει στη χρήση καρτοκινητών που έχουν δηλωθεί από Πακιστανούς και άρα δεν μπορούν να ταυτιστούν με τους πραγματικούς χρήστες των κινητών τηλεφώνων, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο διάτρητο είναι το όλο σύστημα. Οταν από την Ασφάλεια προμηθεύουν με... πακιστανικό τηλέφωνο τους μάρτυρες που κατέθεταν εναντίον πολιτικών προσώπων, αυτό σημαίνει αφενός ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν μπορούν να διασφαλίσουν το απόρρητο των επικοινωνιών με άλλον τρόπο και αφετέρου ότι έχουν βάσιμες ανησυχίες πως κάποιοι άλλοι παρακολουθούν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες...

Κοινοβουλευτική διερεύνηση της σκευωρίας

Περί τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση για συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης (Προανακριτικής) με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία προκύπτουν ενδείξεις για τέλεση αδικημάτων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Για να ληφθεί η τελική απόφαση προβλέπεται χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων για τη σύγκληση της Ολομέλειας και την ψηφοφορία. Ερευνα για άλλα πρόσωπα στη συνέχεια της διαδικασίας δεν μπορεί να αποκλειστεί εάν -είτε στη Βουλή είτε στη Δικαιοσύνη- προκύψουν στοιχεία και για άλλα αδικήματα από πρόσωπα που ενεπλάκησαν στη νοσηρή υπόθεση. Κι αν αυτή την περίοδο στο στόχαστρο βρίσκεται ο «Ρασπούτιν» που κατηγορείται από ανώτατους δικαστικούς για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με σκοπό να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες περί δωροδοκίας για οκτώ πρώην υπουργούς και δύο πρώην πρωθυπουργούς, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την εμπλοκή στη σκευωρία και άλλων προσώπων από τον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακινούσε κάποιος παράγοντας τους εισαγγελείς Διαφθοράς Τουλουπάκη, Ντζούρα και Μανώλη να λειτουργούν μεροληπτικά; Υπήρξε κάποιου είδους ομάδα στελεχών που έκανε την επιλογή να πολιτικοποιηθεί μια έρευνα που αφορούσε τις επιλεκτικές σχέσεις γιατρών με τη Novartis; Πώς η έρευνα που αφορούσε χορηγίες σε γιατρούς μέσω συνεδρίων, μελετών προς όφελος της Novartis ή άλλων ωφελημάτων «μεταμορφώθηκε» σε ομίχλη για την ηθική πολιτικών που συμπτωματικά ήταν τα βασικά πρόσωπα που ασκούσαν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ με αμφιλεγόμενες και αναπόδεικτες καταθέσεις βασισμένες σε φανταστικά γεγονότα που δεν στοιχειοθετούνται; Μπορεί να εντοπιστεί ιθύνων νους πίσω από τη διαπιστωμένη αλλαγή καταθέσεων των προστατευόμενων μαρτύρων αναλόγως της πολιτικής συγκυρίας;

Γιατί δύο από τους τρεις καταγγέλλοντες «προστατευόμενους» μάρτυρες στράφηκαν εθελοντικά στους Αμερικανούς του FBI; Προσδοκούσαν άραγε οικονομικά ανταλλάγματα, με δεδομένο ότι σε περίπτωση επιδίκασης προστίμου οι λεγόμενοι whistleblowers αμείβονται με ποσοστό 10%-30%;

Επαληθεύεται η κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή για το αόρατο χέρι του «Ρασπούτιν» που συντόνιζε τους διενεργούντες την ποινική διερεύνηση και προσπαθούσε να τους χειραγωγήσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση; Υπήρχε άλλο κέντρο που συντόνιζε τις καταθέσεις των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων, την Εξεταστική που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους 8+2 πολιτικούς με συμμετοχή -ίσως- προσώπων που βρίσκονταν στο περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού;

Στο πλαίσιο της Προανακριτικής που μπορεί να ζητήσει από άνοιγμα λογαριασμών μέχρι άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να κληθούν για κατάθεση οι τρεις εισαγγελείς Διαφθοράς και οι εποπτεύοντες δικαστικοί όπως ο Ιωάννης Αγγελής και η Ξένη Δημητρίου, τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρόσωπα που αναφέρονται από τους μηνυτές ή τους μάρτυρες. «Ας πάμε σε Προανακριτική, αλλά ας μην είναι τζούφιο», είπε στο «ΘΕΜΑ» πρόσωπο του οποίου οι τοποθετήσεις για την υπόθεση Novartis αντιμετωπίζονται σαν ευαγγέλιο από τον πολιτικό κόσμο και πρόσθεσε: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πρέπει να κινηθεί για τον συγχρονισμό των ερευνών, διότι αν η Βουλή κινηθεί πρόωρα η διερεύνηση μπορεί να πέσει στο κενό».


Κατέθεσε ο Στουρνάρας - Καταθέτει η Ράικου

Δύο σημαίνοντα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Novartis, από διαφορετική σκοπιά όμως ο καθένας, έχουν κληθεί να καταθέσουν στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη οι οποίοι διενεργούν ποινική προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτημα για αποχαρακτηρισμό των δύο προστατευόμενων μαρτύρων του «Μάξιμου Σαράφη» και της «Αικατερίνης Κελέση».

Το πρώτο σημαντικό πρόσωπο που κατέθεσε σήμερα είναι ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ήταν στη λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που στάλθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς στην Βουλή ως εμπλεκόμενος στο «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους» όπως το έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση της Novartis ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας παρέμεινε μία ώρα περίπου στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρου Ζαχαρή που διενεργεί μαζί με τον συνάδελφό του, Ευάγγελο Ζαχαρή ποινική προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού απάντησε στις ερωτήσεις του εισαγγελικού λειτουργού, κατέθεσε κύριο υπόμνημα, συμπληρωματικό υπόμνημα (δικαιοπολιτικό, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) και μια περίληψη της όλης ιστορίας.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κατάθεσή του ως μάρτυρας αναφέρθηκε σε πολιτικά πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Στουρνάρας το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου του 2018 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των προστατευόμενων δυο μαρτύρων υπό τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», για τα αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρος, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Με την μήνυσή του ο Γιάννης Στουρνάρας ζητεί την ποινική δίωξη των δυο «μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος», μετά τις ψευδείς καταθέσεις τους, όπως τις κατονομάζει, ενώπιον της Εισαγγελίας διαφθοράς. Στις καταθέσεις αυτές οι προστατευόμενοι μάρτυρες ενέπλεξαν τον κεντρικό τραπεζίτη.

stournaras
Ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας καλείται να καταθέσει για τη σκευωρία της Novartis

Από την πλευρά της η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου ξεκίνησε και καταθέτει λίγο μετά τις 12 στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του Ευάγγελο Ζαχαρή διενεργούν ποινική προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Η Ελένη Ράικου μέσω κύκλων της, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έκανε για πρώτη φορά αναφορά για παρεμβάσεις που δέχθηκε από πολιτικό πρόσωπο (σ.σ: Ρασπούτιν) το οποίο «εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ισχύ, με ύφος «νταβατζή»», υπέδειξε «πως πρέπει να διεκπεραιωθούν συγκεκριμένες κρίσιμες υποθέσεις».

Αναλυτικότερα, οι κύκλοι της Ελένης Ράϊκου, με αφορμή «ασύστολα ψέματα» εφημερίδας προσκείμενη στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα «άθλια δημοσιεύματα κατευθυνόμενης μερίδας του Τύπου από τον Ρασπούτιν», ανοίγει «η αυλαία των αποκαλύψεων για τη δράση του εν λόγω κυρίου και εστιάζοντας στις διαρκείς παρεμβάσεις που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας της ως Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς, όταν εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ισχύ, με ύφος «νταβατζή», να της υποδείξει πως πρέπει να διεκπεραιωθούν συγκεκριμένες κρίσιμες υποθέσεις απαιτώντας άλλες φορές να προβεί άμεσα στην άσκηση ποινικής δίωξης και όταν η ίδια αντέτεινε ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις νόμιμης άσκησης τους, αυτός επιτακτικά και με αφόρητη πίεση έλεγε «άσκησε την και ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν».

Συνέχιζαν τότε, οι ίδιο κύκλοι ότι «και σε άλλες περιπτώσεις προσώπων που ήθελε να εξυπηρετήσει απαιτούσε και πάλι επιτακτικά την εδώ και τώρα αρχειοθέτηση των εν λόγω δικογραφιών. Η συνέχεια θα αποκαλύψει πράγματα που ξεπερνούν τη φαντασία του μέσου ανθρώπου».

Σειρά για να προσέλθουν να καταθέσουν έχουν ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, η τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η τέως γενική επιθεωρήτρια Δημόσια Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η Ελένη Τουλουπάκη, οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης, κ.λπ.

ΣΧΟΛΙΑ (40)

Φώτης

Ο Τσίπρας κολλητάρι με τους Πακιστανούς αδελφούς, το κράτος εδω εχει μετέλθει στις μεθόδους του Πάμπλο Εσκομπάρ. Να σκεφτείτε ο,τι έμειναν μόνο 4 1/2 στην εξουσία, φανταστείτε τι θα έκανε ο Τσίπρας αν ξαναψηφιζόταν!

Ομερτά Μητσοτάκη-Τσίπρα και αδίστακτο άδειασμα του Σαμαρά.

Ο Σαμαράς δεν μιλάει ακόμη. Μάλλον ο Μητσοτάκης του ξαναπούλησε παραμύθι ότι θα τον προτείνει για ΠτΔ.Πάλι σε κοροϊδεύει,Αντώνηηηη!!Δεν σε θέλουν οι Μητσοτάκηδες και οι Γερμανοί Αντώνηηηη!!Όπως σε αδειάσανε για την Κομισιόν,έτσι θα σε αδειάσουνε και για την Προεδρία Αντώνηηη!!!Τον Καραμανλή ή Κεντροαριστερό θα βάλουνε Αντώνηηη!!Και τίποτα από την πολιτική σου δεν ακολουθούνε οι Μητσοτάκηδες Αντώνηηη!!Μην σε κοιμίζουνε άλλο οι Μητσοτάκηδες Αντώνηηη!!Σε εκδικούνται για το 1992 και επειδή τους πήρες το κόμμα το 2009 Αντώνηηη!!!ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΩΝΗΗΗ!!!!

13.15 Απο εχθρός του αντώνη έγινες υπερασπιτής του.

ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΛΟΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .

Δείτε τους ισολογισμούς των φαρμακευτικών.Η NOVARTIS έχασε επί ΝΔ και κέρδισε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τα νούμερα δεν λένε ψέματα.Οι αριθμοί,εννοώ.Γιατί τα Συριζαίικα νούμερα που τρολάρουν,λένε ψέματα και μάλιστα πολλά.

freeman

Ο Κούλης, με εντολή Καραμανλικού Πυρήνα στην κοινοβουλευτική ομάδα ΝΔ, ξεπλένει τον Τσίπρα για να μην ξεράσει ο Τσίπρας την συνεργασία του με Ραφηνάτο Εθνικό Ολετήρα . O Ρασπούτιν ήταν ΠΑΝΤΑ ο εντολοδόχος του Ραφηνάτου στην κυβέρνηση Τσίπρα-Παυλόπουλου , για να εκκαθαρίσει το κόμμα από εσωκομματικούς αντιπάλους και να επιστρέψει ο εγκληματίας μετά από 10 αναπολόγητα χρόνια στον τόπο του εγκλήματος ως διακομματικός σωτήρας και να ξεπλύνει το ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑ για το ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 2004-2009 . . .ο Τσίπρας θα κέρδιζε την εξολόθρευση των πολιτικών του αντιπάλων . . .ΟΛΑ στα πλαίσια της παρακρατικής συνεργασίας Ραφηνάτου και Χουντοαναθρεμένου .

Σωστός,freeman.

Έτσι έχουν τα πράγματα.

Τι λες ρε freeman,

ευτυχως που μας ξεστραβωσες. Και εγω ειχα μια παρομοια εμπειρία: εκει που περπατουσα, κατεβηκε ενα διαστημοπλοιο και ενα πρασινο ανθρωπακι μου φανερωσε ενα μυστικο. οτι ο Τσιπρας δεν ξερει να παιζει νταουλι και μας κοροιδευε. Αν δεν υπηρχε το ανθρωπακι, μεχρι σημερα θα ημασταν τελιως στραβοι.

free_ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ

Ο προδοτικος παρακμιακος τσυριζα εκτος απο σκευωριες αναπαραγει και μυθολογικα παρασκευασματα πιστευοντας οτι τους πιστευουμε.......πισσα,πουπουλα και ξυλο

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ.Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Καλ

Πολλα αρθρα, καμια τιμωρια.

Q

Ειπανε να χρησιμοποιησουν στην NOVARTIS τους ιδιους μαρτυρες που βαλανε και στην δικη της Χ.Α! Ολοκληρο 50ευρω τους δωσανε μπαχτσισι, μην παει ετσι χαμενο! Να πανε μαρτυρες σε 2-3 υποθεσεις, να δικαιολογησουν και την υπαρξη τους στο Ελλαδισταν!

VAGANEMOS

Ρε τους απατεώνες!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

Ευκολακι:

Πιάστε του Πακηδες στο Πακιστάν και πείτε τους να δώσουν όλους τους αριθμούς κλίσης των πακοκινητών που προέρχονταν από roaming. Και αν δεν δώσουν, στείλτε τους 10.000 Πακηδες από την Ελλάδα να τους βοηθήσουν να ψάξουν. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΡΑΤΟΣ

1.ανατιμολογηση των φαρμακων εγινε απο 2009 εως 2014. 2.κοινως παραδεκτο απο ολους πολιτικους και μη το ορατο σκανδαλο Τα σεναρια που γραφονται και μοιραζουν αφειδως τα μεσα μαζικης εξαπατησης, προφανως, απευθυνονται σε φυλες της γης που δεν εχουν την τεχνογνωσια των αξιομακαριστων τρολενγκων. Εχουμε μερικα χρονια!! που βλεπουμε αυτα τα αθλια σεναρια και καμαρωνουμε σαν κουρκοι την καταντια μας.

Οι έχοντες το υποκριτικό....πλεονέκτημα!!

Μεγάλε μετά τα ακλόνητα στοιχεία που παραθέτεις.....η υπόθεση βγαίνει από το αρχείο! Αναφορικά με τους πολιτικούς, βεβαίως βεβαίως, γιατί για το υπαρκτό ιατρικό κομμάτι δεν έγινε ποτέ τίποτα??? Για εξήγησέ μας σε παρακαλώ πως γίνεται να "ευνοήθηκε" η Novartis την περίόδο 2009 - 2014, αλλά να αυξάνει την κερδοφορία της επί ΣΥΡΙΖΑ???

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης