Δημοσκόπηση Pulse: Κύμα αισιοδοξίας με τη νέα κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Pulse: Κύμα αισιοδοξίας με τη νέα κυβέρνηση

Τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται σε θετική κατεύθυνση -Από το 30% στο 64% εκτοξεύτηκε ο δείκτης αισιοδοξίας - Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι η Novartis είναι σκευωρία  - Μόλις το 31% θεωρεί ότι δεν υπήρξε στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων στην υπόθεση - Προβάδισμα 13,5 μονάδων  έχει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

dimoskopisi_main01
Προβάδισμα 13,5 μονάδων δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη μέτρηση της εταιρείας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 39,5% στην πρόθεση ψήφου με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 26%.

Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 4,5%, το ΜεΡΑ25 με 4% και η Ελληνική Λύση είναι στο 3%.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis, to 48% θεωρεί (σίγουρα ναι 28% και μάλλον ναι 20%) ότι υπήρξε διάθεση στοχοποίησης πολιτικών προσώπων, το 21% θεωρεί ότι δεν γνωρίζει και το 31% θεωρεί ότι σίγουρα ή μάλλον δεν υπήρξε.

Το 64% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα κινούνται σε θετική κατεύθυνση ενώ στα αξιοσημείωτα ευρήματα είναι ότι το 39% των πολιτών θεωρεί ότι τα πράγματα πηγαίνουν λίγο ή πολύ καλύτερα απ' ότι περίμεναν.

Κλείσιμο


novart


dim05


Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης