Παπαγγελόπουλος: Παρανοϊκά μυθεύματα -Στήνουν εκδικητική πολιτική δίωξη

Παπαγγελόπουλος: Παρανοϊκά μυθεύματα -Στήνουν εκδικητική πολιτική δίωξη

«Θα πάμε μέχρι το τέλος» αναφέρει στη δήλωσή του ο άνθρωπος που κατηγορείται ως «Ρασπούτιν», χρησιμοποιώντας τη φράση που είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι δικαστικοί με τις αποφάσεις τους αδικούν τους υπόλοιπους
Για πρωτοφανή απόπειρα άσκησης πολιτικής - εκδικητικής δίωξης σε βάρος του και για πλήρη ανυπαρξία στοιχείων τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στην καταγγελλόμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση της Novartis, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Πάντως, ο κ.Παπαγγελόπουλος απέφυγε να επαναλάβει παλαιότερη δήλωσή του ότι θα ζητούσε εκείνος  προανακριτική επιτροπή. 

Ειδικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, τον οποίο μάρτυρες που έχουν καταθέσει στην έρευνα που διενεργεί ο Άρειος Πάγος αποκαλούν «Ρασπούτιν», αναφέρει μάλιστα στη δήλωσή του ότι «θα πάμε μέχρι το τέλος» χρησιμοποιώντας τη γνωστή φράση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον έχει καταθέσει ότι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν».


Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης