nov000

Ο φάκελος με τη δικογραφία θα παραμείνει σφραγισμένος έως αύριο που είναι η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας -  Περιλαμβάνει τις καταθέσεις Σαμαρά, Βενιζέλου και Αγγελή - Σήμερα καταθέτει η Ελένη Τουλουπάκη για την αναφορά της κατά του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή - Παπαγγελόπουλος: Αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της

Σε συνεχή, καθημερινή, πολιτικοδικαστική εξέλιξη είναι και πάλι η υπόθεση της Novartis, ενώ ήδη έχει διαβιβαστεί η δικογραφία στην Βουλή και παραμένει σφραγισμένη έως αύριο που είναι η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας του κοινοβουλίου, ενώ σήμερα αναμένεται να προσέλθει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Την ίδια στιγμή το Πρώτο Θέμα αποκάλυψε ότι οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι εκβιαζόντουσαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να «δώσουν» πολιτικά πρόσωπα της τότε αντιπολίτευσης, δινόντουσαν σε γιάφκες κοντά στην Αμερικάνική Πρεσβεία των Αθηνών.

Αναλυτικότερα, ήδη διαβιβάστηκε στην Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, η δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Η αναγγελία της διαβίβασης του φακέλου θα γίνει αύριο Τετάρτη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας, ενώ έως τότε η δικογραφία θα μείνει σφραγισμένη στο αρμόδιο γραφείο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία περιλαμβάνει τις καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Αργότερα, πιθανά να υπάρξει η διαβίβαση στην Βουλή και συμπληρωματικών στοιχείων με καταθέσεις και άλλων εμπλεκόμενων προσώπων.

Παπαγγελόπουλος: Αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της

Μιλώντας στο CNN Greece o Δημήτρης Παπαγγελόπουλος λέει ότι «Όλα αυτά είναι αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Παράλληλα, χθες προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, των δυο επίκουρων εισαγγελέων της Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, αλλά και κατά παντός άλλου υπεύθυνου για τα αδικήματα της κατάχρηση εξουσίας και της παράβαση καθήκοντος.

Ειδικότερα, στην 16σελιδη μήνυση του ο κ. Λοβέρδος αναφέρεται τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, στο γεγονός ότι οι μηνυόμενοι εισαγγελείς παρέλειψαν να συμπεριλάβουν στο φάκελο που διαβίβασαν στην Βουλή για τον ίδιο στοιχεία που επικαλέσθηκε στις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον τους, καθώς και «παρανομίες των εγκαλούμενων ως προς την προστασία των μαρτύρων».

Ιδιαίτερο κεφάλαιο αφιερώνει ο κ. Λοβέρδος για «τον δόλο των εγκαλούμενων και τον ρόλο υπουργού της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα». Συγκεκριμένα αναφέρεται στη δήλωση στην οποία είχε προβεί ο τότε αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis στη Βουλή, λέγοντας «Θέλω να πω κι εγώ ότι έλαβα πριν από λίγο μερική ενημέρωση για τα στοιχεία της δικογραφίας και η πείρα μου ως εισαγγελέα με οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Κατά τον κ. Λοβέρδο «από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδωνύμου Ρασπούτιν -του κατονομασθέντος Δημήτρη Παπαγγελόπουλου- να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες. Με άλλα λόγια αυτό που ανέφερε η  Ελένη Ράικου  δια των κύκλων της ότι ο Ρασπούτιν της έδινε ως οδηγία «κι ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν», είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις και τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας κι τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν» αναφέρει στη μήνυση του ο κ. Λοβέρδος.

Επίσης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην αναφορά που είχα καταθέσει ο ίδιος με μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο του 2017 και αφορούσε σε πράξεις του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Η αναφορά μας κατατέθηκε στις 21-2/2017, και στις 8 Μαρτίου 2017, όποτε και είχε αναλάβει η κυρία Τουλουπάκη, στείλαμε συμπληρωματικά στοιχεία. Αρμόδιος τότε υπουργός ήταν ο κ. Κουρουμπλής και η μη τιμολόγησή του σήμαινε δώρο εκατομμυρίων ευρώ στις φαρμακευτικές εταιρείες.

Οι εγκαλούμενοι άφησαν παρανόμως να αποσβεσθεί η προθεσμία της Βουλής να εφαρμόσει το νόμο περί ευθύνης υπουργών και απέστειλαν το σχετικό φάκελο μαζί με τον άσχετο, με την υπόθεση της μη τιμολόγησης φάκελο Novartis στις 6/2/2018. Ο δόλος εν προκειμένω των εγκαλουμένων κατά τη διάπραξη του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας έχει και την αντίστροφη φορά του άρθρου 239 ΠΚ. Δέκα αθώοι πολιτικοί να εμπλακούν στη σκευωρία Novartis και να ασκηθεί δίωξη έναντιον τους και ένας εξ αντικειμένου υπεύθυνος υπουργός της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα να αποφύγει τον έλεγχο των ενδεχόμενων ποινικών του ευθυνών».

Κατά την έξοδο του από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Λοβέρδος, μεταξύ των άλλων, δήλωσε:

«Τίποτε, καμία και κανένας δεν θα σταθούν πάνω από την αλήθεια. Το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας έχει συντελεστεί. Εκείνοι που εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως ο ελληνικός νόμος ορίζει. Είναι ζήτημα Συντάγματος και Δημοκρατίας».

Άδωνις Γεωργιάδης

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ρεβανσισμού. Όλη αυτή δυσώδης ιστορία δεν μπορεί να γίνει προσωπικό θέμα για τα πολιτικά πρόσωπα που ταλαιπωρήθηκαν. Είναι ένα ζήτημα προστασία της Δημοκρατίας» δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

O υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι «θέλει να διαβάσω την κατάθεση του κ. Αγγελή. Εάν αληθεύουν όσα έγραψαν οι εφημερίδες, δύσκολα θα βρεθεί πολιτικός που θα πει ότι αυτή η υπόθεση της σκευωρίας πρέπει να κουκουλωθεί».

Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να υποστηρίξει ότι ο κ. Τσίπρας δεν πέταξε κανένα γάντι στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης.

«Δεν μας πέταξε κανένα γάντι. Μπορεί να καταθέσει ο ίδιος ο Τσίπρας πρόταση για εξεταστική επιτροπή. Να συγκεντρώσει 60 υπογραφές από το κόμμα του γιατί αυτός είναι που έχει το μεγαλύτερο συμφέρον να διερευνηθεί η ιστορία» είπε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη του κ. Τσίπρα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε με νόημα: «Αν το κάνανε μαζί, δύσκολα δεν θα στήριζε τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Τάκης Θεοδωρικάκος

Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 έκανε λόγο για «σοβαρότατη μεθόδευση» εκ μέρους της προηγούμενης κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι «δεν ξεχνάει κανείς ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε βγει την επόμενη του μεγάλου συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και είχε πει για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Δύο χρόνια μετά δεν έχει βγει τίποτα, δεν έχει υπάρξει καμία συγγνώμη και ο κ. Τσίπρας το υπερασπίζεται».

«Θα περίμενα από τον κ. Τσίπρα να πει "κύριε Πικραμμένε σας ζητώ συγγνώμη, κ. Σαμαρά, κ. Στουρνάρα σας ζητώ συγγνώμη"» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας και τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στο θέμα στη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή στα πλαίσια της ΔΕΘ.

«Αυτό δικαιολογεί απολύτως αυτό που λέμε διαφάνεια, να έρθει όλη η αλήθεια στο φως» είπε ο υπουργός Εσωτερικών ενώ στην ερώτηση αν θα υπάρξει προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή απάντησε ότι «δεν μπορώ να προκαταλάβω τις αποφάσεις της Βουλής όταν το θέμα έρθει στο κοινοβούλιο. Επομένως η Βουλή θα πρέπει να αποφασίσει για το τι προτείνουμε».

Σάκης Παπαδόπουλος

Τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση Novartis χωρίς τελικά να προκύψει κάτι σε βάρος τους εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους επτά πολιτικούς οι υποθέσεις των οποίων μπήκαν στο αρχείο από τη Δικαιοσύνη και για το αν νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη του, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «εγώ χαίρομαι που δεν βρέθηκε τίποτα και εκφράζω τη λύπη για την ταλαιπωρία τους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε, μάλιστα, ξεχωριστή αναφορά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο λέγοντας ότι «ειδικά για τον κ. Πικραμμένο νομίζω ότι ήταν εντελώς άδικη η ταλαιπωρία».

Ελένη Τουλουπάκη

Εκτός της έρευνας που διενεργείται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Novartis, «τρέχει» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μια ακόμη προκαταρκτική εξέταση που έχει ως αντικείμενο την αναφορά που είχε καταθέσει Ελένη Τουλουπάκη κατά του Ιωάννη Αγγελή.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που έχει διαψεύσει κατ’ επανάληψη τους ισχυρισμούς του πρώην επόπτη της Ιωάννη Αγγελή περί παρεμβάσεων στο έργο της από τον «Ρασπούτιν», θα καταθέσει σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και στον συνάδελφό της εισαγγελέα Σπύρο Παππά. Με την αναφορά της η Ελένη Τουλουπάκη απαντάει στις καταγγελίες του κ. Αγγελή σε βάρος της υποστηρίζοντας ότι ο πρώην επόπτης της ήταν εκείνος που προσπαθούσε να μπλοκάρει την έρευνά της για τη Novartis.


Ακόμη, φέρεται, μεταξύ άλλων, να καταγγέλλει ότι ο κ. Αγγελής είχε κατασχέσει δύο φορές ηλεκτρονικά αρχεία τόσο για τη Novartis όσο και για άλλες υπό διερεύνηση υποθέσεις, αλλά και τα πρωτότυπα απόρρητα έγγραφα που της είχαν αποστείλει Αμερικανοί συνάδελφοί της.

Βέβαιο, πάντως, θεωρείται ότι η κυρία Τουλουπάκη, εκτός από τον κ. Παππά, θα κληθεί να καταθέσει και στους ανώτερους της αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη, ενώ κλήση για κατάθεση στον Άρειο Πάγο αναμένεται να λάβουν και οι επίκουροι εισαγγελείς Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης.

Αυτές οι δύο έρευνες -δηλαδή αυτή που διεξάγεται στον Άρειο Πάγο και εκείνη που διεξάγεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών- θα συνενωθούν εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μαρτυρικές καταθέσεις.

Οι γιάφκες

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος της περασμένης Κυριακής και, ειδικότερα, του Μάκη Πολάτου καταγγέλλεται ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες εκβιάζονταν εμμέσως από τους εισαγγελείς να δώσουν στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών προσώπων με τη ρητή προειδοποίηση ότι σε άλλη περίπτωση οι ίδιοι οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος κινδύνευαν να καταστούν από κατήγοροι κατηγορούμενοι.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Νίκου Μανιαδάκη, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα ως «δωρολήπτες» της Novartis, λέγοντας ότι δεν έχει δει ούτε γνωρίζει κάτι επιλήψιμο. Στο υπόμνημά του προς τον Άρειο Πάγο περιγράφει μια σειρά από πιέσεις των εισαγγελέων που του ζητούσαν να βοηθήσει την έρευνα καταθέτοντας αν έχει δει τους πολιτικούς να παίρνουν χρήματα. Κάποιες φορές οι πιέσεις έφταναν στα όρια, με τους εισαγγελείς να προειδοποιούν: «Βρήκαμε στοιχεία εναντίον σου, είναι σοβαρά τα αδικήματα, είναι εύκολο να προφυλακιστείς».

«Ακόμη κι αν αθωωθείς, θα σου πάρει μια δεκαετία», έλεγαν κατά πληροφορίες κάποιοι εισαγγελείς εκ των εμπλεκομένων στην έρευνα, χρησιμοποιώντας την καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης ως εργαλείο για την άσκηση πίεσης στους μάρτυρες. Στις συζητήσεις των τριών εισαγγελέων Διαφθοράς με τους προστατευόμενους μάρτυρες οι πιέσεις έπαιρναν και τη μορφή παραινέσεων, με αναφορές του στυλ «δεν ξέρεις τι στοιχεία έχουμε για τους πολιτικούς, δεν ξέρεις τι έχουν κάνει», που έφταναν στα όρια της χειραγώγησης. Οι πιεστικές παροτρύνσεις δεν γίνονταν μόνο στα γραφεία της Εισαγγελίας Διαφθοράς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, αλλά και σε μια αποκαλούμενη «γιάφκα», ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως, ανάμεσα στην οδό Μιχαλακοπούλου και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, πολύ κοντά στο κτίριο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνεννόησης με τους προστατευόμενους μάρτυρες οι εισαγγελείς τους προέτρεπαν ακόμη και να καταθέσουν και στις αμερικανικές αρχές ό,τι γνωρίζουν για τον χρηματισμό των 10 πολιτικών προσώπων που διώκονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, με δέλεαρ την αμοιβή που θα επιτύγχαναν σε περίπτωση επιδίκασης προστίμου στη Novartis. Ολα αυτά τα στοιχεία, αλλά και πολλά άλλα ακόμη, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να δώσουν νέα διάσταση στην υπόθεση, η οποία κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ σε εκείνους που έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Μ

Λοιπόν για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάσχει. Οπουδήποτε στον κόσμο θα είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση, όπως έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε και στις χώρες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Στην Ελλάδα όμως καρκινοβατεί, όπως και άλλες υποθέσεις π.χ δίκη ΧΑ, λίστα Λαγκάρντ κλπ που σημαίνει ότι η διαπλοκή εδώ καλά κρατεί. Οι δικαστές, εισαγγελείς και όλοι αυτοί οι κύριοι θα πρέπει να ντρέπονται. Όποιος έχει διαβάσει την δίκη του Κάφκα, θα δει ομοιότητες με το δικό μας δικαστικό σύστημα, ένας λαβύρινθος που αθώοι και αδύναμοι καταδικάζονται και πανούργοι και εμπλεκόμενοι αθωώνονται. Ντροπή σας κύριοι δικαστές, εισαγγελείς κλπ. Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα.

μήτσος

Έτσι,για να μπορεί ο διάδοχος του Αβραμό στο υπουργείο υγείας να παραγγείλει 50 μύρια εμβόλια,όχι 30 μύρια που παράγγειλε ο τσιγκούνης

Γιάνης

Τα μάτια σας στον Παπαγγελό μην την κοπανήσει απο την χώρα Είναι εντελώς ακάλυπτος κ εκτεθειμένος

Νίκος

Σε φάση Χριστοφοράκος;

Montazieros

Αν ο Αλέξης νομίζει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι τόσο αφελείς ώστε να τον καταστήσουν ήρωα που τον κυνηγούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα με σκοπό να τον εξαφανίσουν κάτι δεν σκέφτεται σωστά. Θα βρεθούν οι γύρω από αυτόν, θα πάνε φυλακή κάποιοι από αυτούς και αυτός έξω από το κάδρο θα έχει την ρετσινιά του ενορχηστρωτή που δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους στην μπουζού λόγω αμφιβολιών. Αν ονειρεύεται ειδικά δικαστήρια έχει πάλι αυταπάτες.

amerikanos

αγαπουλα την κουκουλα ... και η τουλουπακη τωρα θα το πιει ολο το φαρμακι .. τουλαχιστο θα μπορει να βλεπει την ακροπολη απο το ρετιρε της αφου προλαβε και απαγορευση την ανεγερση πολυκατοικιων διπλα της ... αυτα θα καταθεσει υγ ψυπνα αγαπη μου δεν ειναι πλεον ο συριζα στην εξουσια

Μανος

Το Σκάνδαλο τώρα έγινε υπόθεση... Και αυτοί που τα φάγανε στο τέλος θα μείνουν ατιμώρητοι.

Από την αρχή φαίνονταν πως ήταν σκευωρία.

Τυχαίο που όλη αυτή η βρομοδουλειά ξεκίνησε την ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία? Ούτε οι απλοί Συριζαίοι ψηφοφόροι δεν το πίστευαν. Ο Σαμαράς ειδικά έπρεπε να φιμωθεί με κάθε τρόπο εκείνες τις μέρες και ο μόνος τρόπος ήταν να κατευθύνουν την οργή του και των φίλων και εχθρών του στην εμπλοκή με το "σκάνδαλο" αντί του ζητήματος με τους Σκοπιανούς. Βρομιστερές σκέψεις και προδοτικές ενέργειες το δίχως άλλο από μέρους του Τσίπρα και των συν αυτώ. Ντροπή τους!

Νίκος

Είπαμε ενώ δωροδόκησε όλον τον κόσμο η Νοβάρτις με συγκεκριμένο τρόπο, στην Ελλάδα δεν τα κατάφερε λόγω της ποιότητας των πολιτικών. Ε, ρε, σανοοοοοοό...

Οι έχοντες το υποκριτικό....πλεονέκτημα!!

Η Novartis παγκοσμίως δωροδόκησε όλο τον ΙΑΤΡΙΚΟ κόσμο! Αν τελικά έχει δωροδοκήσει και πολιτικούς στην Ελλάδα, αποκλειστική υπεύθυνη για την παταγώδη αποτυχία παραπομπής τους είναι η ανικανότητα της προηγούμενης κυβέρνησης! Επιπροσθέτως τα αδικήματα των πραγματικών ενόχων κινδυνεύουν να παραγραφούν γιατί 4 χρόνια δεν έγινε τίποτα για την αποκάλυψή τους! Όσο για την σανοφαγία...καλό θα ήταν να μην κρίνεις από τα ιδία τα αλλότρια! Περαστικά...

Σανοφαγε μου

Εσυ!

Ευδιάκριτος δικαστής, ελληνικής κοπής.

Η ελληνική δικαιοσύνη "εξετάζει" μάρτυρες σε "γιάφκες"!! Αυτό τα λέει όλα περί την αιώνια, αθεράπευτη κατάσταση της ελληνικής "δικαιοσύνης". Περιμένουμε την παραδειγματική ποινική δίωξη ΚΑΤΆ ΌΛΩΝ εμπλεκομένων εισαγγελέων στην υπόθεση. Ο "ηθικός κανόνας των αποδείξεων" στην πράξη, έτσι, δεν είναι;

αμα θελει ρεβανσισμο ο κουλης

θα τον εχει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4932330

Τουλάχιστον 15 χώρες, έπρεπε να εμφανίσουν στέρεο μέτωπο μέσα στο Συμβούλιο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην ΕΕ είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ

3
7dfc754bcc0ce3d544bab7f919801d8c

Οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο άλλαξαν με τα γεωτρύπανα της Τουρκίας αναφέρει στο πρακτορείο Ανατολού - Αδειάζει ξανά τον Ακιντζί ο Τούρκος ΥΠΕΞ - Συγκρίνει την εισβολή στη Συρία με τον Αττίλα στην Κύπρο! -Ξεκαθαρίζει ότι μόνο αν ικανοποιηθούν οι όροι που έχει θέσει η Άγκυρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό 

7
pm0

H ρύθμιση αφορά σε όλες τις άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-2006   - Στόχος η αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων - Ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα τεθεί υπό συζήτηση με τους εταίρους το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος - Έστειλε μήνυμα στους τραπεζίτες ενόψει της αυριανής του συνάντησης: «Είναι άδικες οι χρεώσεις» - H ομιλία του πρωθυπουργού στο δείπνο του Economist

68
komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

5