Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για Τσίπρα - Παπαγγελόπουλο

Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για Τσίπρα - Παπαγγελόπουλο

H δικογραφία διαβιβάσθηκε στη Βουλή από τη στιγμή που κατονομάστηκαν πολιτικά πρόσωπα

4021869
Στη Βουλή διαβιβάσθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.

Ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου Ευάγγελος Ζαχαρής που διερευνά την υπόθεση «σκόνταψε» στον τέως Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο οι οποίοι κατονομάστηκαν από μάρτυρες για παρεμβάσεις στην διερεύνηση της φαρμακοβιομηχανίας.



Έτσι, χωρίς κανένα σχόλιο ο εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε στην δικογραφία στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο με τη σειρά του θα την διαβιβάσει στην Βουλή, μέσα στις επόμενες μέρες.



Πάντως, ο Ευάγγελος Ζαχαρής μαζί με τον συνάδελφο του Λάμπρο Σοφουλάκη θα συνεχίσουν την προκαταρκτική έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα, με καταθέσεις μαρτύρων.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί να καταθέσει ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας που έχει καταθέσει μήνυση στο παρελθόν κατά των εισαγγελέων διαφθοράς για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.



Τέλος, την ερχόμενη Πέμπτη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος θα επισκεφθεί τον Ευάγγελος Ζαχαρής, μετά από αίτημα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης