ΔΕΘ 2019: Ο Μητσοτάκης απάντησε σε πάνω από 50 ερωτήσεις - Ξεπέρασε το όριο που είχε θέσει

ΔΕΘ 2019: Ο Μητσοτάκης απάντησε σε πάνω από 50 ερωτήσεις - Ξεπέρασε το όριο που είχε θέσει

«Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…» πρότεινε ο συντονιστής της συνέντευξης Τύπου, Στέλιος Πέτσας, στον πρωθυπουργό - Για πάνω από δύο ώρες απαντούσε στους δημοσιογράφους στο Βελλίδειο

4891184
Βροχή ερωτήσεων, που δεν έλεγε να κοπάσει, δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του εμφάνιση ως πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Για πάνω από δύο ώρες, συγκεκριμένα δύο ώρες και 30 λεπτά, απαντούσε στους δημοσιογράφους στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τα μέτωπα εξάλλου, που άνοιξαν τον τελευταίο καιρό, είναι πολλά. Φορολογικό, επενδύσεις, ανάπτυξη, εκπαιδευτικό, προσφυγικό, τέθηκαν μεταξύ άλλων επί τάπητος.

Προς το τέλος της διαδικασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα «Ήθελα να ξέρω αν θα βάλετε κάποιο όριο στις ερωτήσεις;».

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα που είχε τον ρόλο συντονιστή στη συνέντευξη Τύπου ήταν ιδιαίτερα… δελεαστική. «Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…».

Ο πρωθυπουργός πήρε ξανά τον λόγο και ρώτησε σε τι αριθμό ερωτήσεων βρισκόμαστε, με τον Στέλιο Πέτσα να του λέει χαμογελώντας: «Είμαστε στις 49». Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού είπε να γίνουν τρεις ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.


Ο διάλογος Πέτσα - Μητσοτάκη για τον αριθμό των ερωτήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης