Μητσοτάκης: Θα δω την ταινία του Γαβρά

Θέλω να δω εάν θα εμφανιστούν Καμμένος και Πετσίτης - Αλλά να διαβάστε και άλλα βιβλία που περιγράφουν το βαθμό αλαζονείας και ασχετοσύνης της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, είπε

mitsokyri
Μεταξύ όλων των άλλων, ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξής του στη ΔΕΘ, για το αν σχεδιάζει να παρακολουθήσει στην σκοτεινή αίθουσα τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά “Adults in the Room”, η οποία έχει ήδη προκαλέσει σάλο προτού καν κυκλοφορήσει.«Θα δω την ταινία του Γαβρά. Σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον αν και η εντύπωσή μου είναι ότι είναι κάπως μονομερής», απάντησε. λέγοντας πάντως ότι θέλει να δει αν θα εμφανιστούν οι κ.κ. Καμμένος και Πετσίτης, όπως και άλλες προσωπικότητες που μας απασχόλησαν εκείνη την περίοδο. Πρόσθεσε ότι θα συμβούλευε όσους αποφασίσουν να την δουν να διαβάσουν και κάποια βιβλία «που βγήκαν αυτό το καλοκαίρι και αποτυπώνουν τα λάθη εκείνης της περιόδου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για την περίοδο εκείνη, μιλώντας και για "κωλοτούμπα". «Οι πολίτες έχουν πλέον μία ξεκάθαρη εικόνα. Αν και έχει περάσει μία τετραετία, το τραύμα για πολλές επιχειρήσεις και όλους εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους είναι ανοιχτό». Τέλος, έκανε λόγο για το διασυρμό της χώρας από την «υπερήφανη» διαπραγμάτευση, «για το βαθμό αλαζονείας και ασχετοσύνης της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής».
Και κλείνοντας είπε πως θέλει να δει αν στην ταινία του κ. Γαβρά θα υπάρχουν ο Καμμένος και ο Πετσίτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης