Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στον ΘΕΜΑ 104,6: Ξεκινά ένα δύσκολο τριήμερο για φωτιές

Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στον ΘΕΜΑ 104,6: Ξεκινά ένα δύσκολο τριήμερο για φωτιές

«Σχεδόν η μισή χώρα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς

fwtia1
«Ένα δύσκολο τριήμερο ξεκινά αλλά με την εγρήγορση όλων μας, με νηφαλιότητα, με ψυχραιμία και άμεση επαφή με τις αρχές και αποφυγή οποιασδήποτε δραστηριότητας που μπορεί να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όλα θα πάνε καλά. Αυτό το τριήμερο είναι με μοναδικά χαρακτηριστικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια », δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Σχεδόν η μισή χώρα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος. Συστήνουμε επαγρύπνηση σε κάθε επίπεδο, οι ίδιοι οι πολίτες να περιφρουρήσουμε τη ζωή μας, τις περιουσίες μας, το περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς διευκρινίζοντας πως «στις φωτιές της Ηλείας ήταν μία μεγάλη χωροταξική ενότητα. Τώρα είναι η Αττική μαζί με την Στερεά μαζί με κομμάτι της Πελοποννήσου. Όλο αυτό το μείγμα μας κάνει να ανησυχούμε αλλά η απάντηση στην ανησυχία είναι η ετοιμότητα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης