Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη

Η έκθεση που φιλοξενείται στο ΚΙΠΣΝ παρουσιάζει 70 από τις πιο δυνατές και επιδραστικές, φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη

mitsotakis-1
Την έκθεση με 70, από τις πιο δυνατές και επιδραστικές, φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη επισκέφτηκε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, μετά την ομιλία του στη Βουλή και πριν από την ονομαστική ψηφοφορία, πήγε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για να ξεναγηθεί στην έκθεση.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες ο κορυφαίος φωτογράφος, που είχε βραβευθεί με Πούλιτζερ πριν φύγει στα 59 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο, κατέγραψε συγκλονιστικά γεγονότα, όπως συρράξεις στο Αφγανιστάν, την Αφρική, την Τσετσενία, την αραβική άνοιξη στην Αίγυπτο, την προσφυγική κρίση.

Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν στην έκθεση ο Θανάσης Σταυράκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Photo World και προϊστάμενος του φωτογραφικού τμήματος του Associated Press στην Αθήνα, η Γενική Συντονίστρια του Athens Photo World (APW) Χριστίνα Καλλιγιάννη και ο επιμελητής του APW, φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιάννης Κολεσίδης.

mitsotakis-4
mitsotakis-5


Κλείσιμο
mitsotakis-2
mitsotakis-3


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης