Η Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821

gianna01-mesa

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος της ανέθεσε τον ρόλο της επικεφαλής του οργανισμού «Ελλάδα 2021»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος της ανέθεσε τον ρόλο της επικεφαλής της επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

H επιτροπή  «Ελλάδα 2021» θα αναλάβει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων που θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικές τοποθεσίες, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεσης. Ολοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο» δήλωσε η κυρία Αγγελοπούλου αμέσως μετά τη συνάντηση.


Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Την απόφασή του το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος, υλοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτοντας στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με την κ. Αγγελοπούλου στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τους στόχους αυτής της επετείου - ορόσημο για τους Ελληνες, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Ελληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης ο φορέας υλοποίησης της εθνικής πρωτοβουλίας να είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ενώ στην διοργάνωση, εκτός από τα συναρμόδια υπουργεία, θα έχουν καθοριστική συμμετοχή διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών.
 
Η κ. Αγγελοπούλου αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την εξής δήλωση:
«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεση. Ολοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο».

ΣΧΟΛΙΑ (199)

elena

ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΙ ΠΑΛΙ Η ΓΙΑΝΝΑ? ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ?

CALLIOPE

Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!! ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ!

A καλα !!!!!

Τουτη τη φορα δεν θα μεινει κολυμπυθροξυλο , εχει αυτη εμπειρια απ τους ολυμπιακους !

ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!

ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΠΑΡΑΚΜΗ.

Η σπάταλη

Η κυρία είναι ταυτισμένη με την σπατάλη. Υπέρογκες αμοιβές στελεχών, υπερβάσεις προϋπολογισμών , ολυμπιακά ακίνητα που ρημάζουν γιατί δεν ήταν απαραίτητα ήταν συστατικά της προεδρίας της. Πολύ κακή επιλογή του Μητσοτάκη. Τουλάχιστον ας έχει μόνο τιμητικό ρόλο και να μην την αφήσουν να ΄κάνει ασκοπες δαπάνες.

ΚΡΙΜΑ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ....

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑ΅ΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΧΟΙΝΑ, ΜΑΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑ...ΕΛΕΟΣ!

Andreas

EINAI MIA SOSTH EPILOGH , H KYRIA AGGELOPOYLOY EPETYXE ME TOYS OLYMPIAKOYS AGONES OPOTE NOMIZO OTI THA EXH EPITYXIOA KAI TORA.

ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ; ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΛΑΜΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Κυρ Μήτσο

Και τι δεν άκουσε η καημένη η γυναίκα όταν είχε εκφράσει μια ουδέτερη άποψη για τον τέως πρωθυπουργό. Μια ικανή προσωπικότητα που κατάφερε να στήσει ολόκληρη πόλη για τους Ολυμπιακούς μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι γιορτάζουμε ?

Θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από το ξεκίνημα της συρρίκνωσης του Ελληνισμού ? Τα 200 χρόνια γενοκτονιών και συστηματικού αφελληνισμού στην πλειοψηφία των ιστορικών πατρίδων μας ? Την επιτυχία των μεγάλων δυνάμεων στο να καταστρέψουν την περιοχή μας και τις εστίες των προγόνων μας ?

Τρυπ

Μητσοτάκη αυτή την φορά πας να κάνεις χοντρή πατάτα. Συμμαζέψου και βάλε την λογική μπροστά. Ο Ελληνικός λαός ξεχνά πολλά αλλά τα κατορθώματα της Αγγελοπούλου στην Ολυμπιάδα είναι πολύ πρόσφατα και τα θυμόμαστε όλοι οι Έλληνες γιατί ακόμα τα πληρώνουμε και θα τα πληρώνουμε για πολλά χρόνια και μας πονάνε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης