Απίστευτο: Ο Καλογήρου, δυο μέρες πριν τις εκλογές, απένειμε χάρη σε αλλοδαπούς διακινητές μεταναστών!

kalogirou_main01

Μέχρι και τις 5 Ιουλίου, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης τακτοποιούσε... εκκρεμότητες - Μία εξ αυτών, η απονομή χάριτος σε δικηγόρο που είχε καταδικαστεί για απάτη, αλλά και σε αλλοδαπούς με καταδίκες για μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας, απόπειρα κλοπής και αντίσταση, προκειμένου να πολιτογραφηθούν Ελληνες πολίτες!

Μέχρι και δύο μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, τακτοποιούσε εκκρεμότητες στο υπουργείο του. Μεταξύ αυτών, η απονομή χάριτος σε δικηγόρο καταδικασθέντα για απάτη επί δικαστηρίω, ώστε να μπορέσει να δικηγορήσει ξανά, αλλά και σε αλλοδαπούς με καταδίκες για μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας, απόπειρα κλοπής και αντίσταση, για να πολιτογραφηθούν Ελληνες πολίτες.

Σύμφωνα λοιπόν, με προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του κ. Καλογήρου και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Γ΄/1126΄ της 1ης Ιουλίου, αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του δικηγόρου Π.Μ από το Πενταμελές Εφετείο Πειραιά προκειμένου να ανακτήσει τη δικηγορική του ιδιότητα: “Αίρονται: Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του Π.Μ του ΚΩΝ/ΝΟΥ με τις αποφάσεις υπ’ αριθμ.: α.: .../2013 του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς σε ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών μετατραπείσα σε χρηματική για την αξιόποινη πράξη της απάτης επί δικαστηρίω και β. .../2013 του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών μετατραπείσα σε χρηματική για τις αξιόποινες πράξεις της απόπειρας απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας επί δικαστηρίω κατ’ εξακολούθηση και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση, προκειμένου να ανακτήσει τη δικηγορική του ιδιότητα”.
eggrafo01

Με το ίδιο ΦΕΚ αίρονται και τα κωλύματα λόγω της καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών “για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας” ώστε ο K.L να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση. Ελληνίδα πολίτης μπορεί να γίνει και η D.E παρά την καταδίκη της σε ποινή ποινή φυλάκισης 1 έτους και 10 ημερών “για παράβαση του νόμου περί χρονικών ορίων εργασίας και για την πράξη της αντίστασης”. Παράλληλα, χαρίζεται η χρηματική ποινή των 5.000 ευρώ, “που απορρέει από την καταδίκη της Κ. Ι με την υπ'αριθμ .../2012 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το αδίκημα των οικοδομικών εργασιών άνευ αδείας”.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και δεύτερο προεδρικό διάταγμα, ύστερα από πρόταση του κ. Καλογήρου, με το οποίο αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του M.S σε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 6 μηνών “για την αξιόποινη πράξη της διευκόλυνσης, προώθησης και μεταφοράς στο εσωτερικό της χώρας δύο αλλοδαπών στερουμένων των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων”, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση.
eggrafo02

Στο ίδιο πνεύμα, η καταδίκη του Κ.Β “με την αριθμ. .../2012 απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών ανασταλείσα επί τριετία για το αδίκημα της λιποταξίας στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο” δεν θα αποτελεί πλέον κώλυμα για την απόκτηση άδειας εργασίας προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security).

Επιπρόσθετα, στην έκδοση ναυτικού φυλλαδίου θα μπορέσει να προχωρήσει ο Π.Π παρά την αριθμ. .../2015 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας “σε ποινή φυλάκισης 2ετών ανασταλείσα επί τριετία, για τις αξιόποινες πράξεις της προμήθειας, της κατοχής και της θέσης σε κυκλοφορία κατ'εξακολούθηση παραχαραγμένων νομισμάτων”, όπως επίσης και ο Δ.Ε, ο οποίος το 2009 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά σε 8 μήνες φυλάκιση για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού και κατ'εξακολούθηση.

ΣΧΟΛΙΑ (120)

G.K

Πάντα πίστευα πως οι άνθρωποι αυτοί ήταν ικανοί για το χειρότερο... οπότε δεν θα εκπλαγώ για οτιδήποτε ακόμη ακραίο ακούσω!

nein

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ''ΜΑΥΡΑ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Γιωργος Tσομπανίδης διμετρος Σαλονικιός

Περιμένετε και θα έρθει και αυτουνού η σειρά να τον καλέσει ο Εισαγγελέας. Θα σας χωρέψει καλα στο ταψί ο κ. Μητσοτάκης Φασιστοσυριζοσυμμορίτες.

ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ Η ΜΙΧΑΚΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΕΚΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΕΣ .ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ....ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΡΑΚΙΝΟ ΓΟΥΔΑ .ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ......ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ

Το θέμα είναι...

τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση που θέλει να διαφημίζεται ως...ανένδοτη σε παραβατικές συμπεριφορές....θα τιμωρήσει παραδειγματικά ή...θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο??

97%

Μη μασάτε ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ . Με ΓΕΙΑ τους ΦΡΕΣΚΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» 🤣. Δεν είναι «εγκληματική συμμορία» το ΤΟΞΟ σας ! Καθόλου όμως !

Αλλος για Κορυδαλλο?

ΚΑι τωρα απομενει μια ερευνα (κανενας δημοσιογραφος εχει απομεινει σε αυτη τη χωρα ρε παιδια?) για το ποιοι απο αυτους ηταν πελατες στο δικηγορικο γραφειο του, και θα βγουν λαυρακια

Η κυβερνηση θελει ψηφους

Πρεπει απο καπου να τις βρει

Montreal - Canada

Στην Ελλάδα οι άνθρωποι δεν ξέρουν να κυβερνούν. Από την στιγμή που προκυρηξωνται εκλογές. Όπως στις 10 Ιουνίου, η κυβέρνηση παύει.... Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί δεν είναι πια κυβέρνηση και δεν μπορούν να περάσουν νόμους η τίποτε άλλο...π.χ τα €66 εκατ δαπάνες της ΕΡΤ για ποδοσφαιρικές ομάδες κ.α Ελπίζω να μάθουν κοινοβουλευτική διαδικασία τώρα με την ΝΔ...... Α, ναι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...!!!

παληος

Μιλάμε οι συριζαίοι δεν ήταν κυβέρνηση, αλλα συμμορία

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης