Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ο Τσίπρας για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ο Τσίπρας για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας

Στη συνεδρίαση που γίνεται στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ υπό τον Αλέξη Τσίπρα μετέχουν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Λούκα Κατσέλη, και στελέχη των πασοκογενών – Σηματοδοτεί τη βούληση του κ. Τσίπρα για μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras_dimar
Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου έφτασε στις 12.30 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να δείξει τη βούλησή του να προχωρήσει άμεσα στον μετασχηματισμό του κόμματος, που προανήγγειλε το βράδυ των εκλογών.

Στα γραφεία τον περίμενε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Στη συνεδρίαση, που γίνεται υπό τον κ. Τσίπρα, μετέχει επίσης η Λούκα Κατσέλη, οι τρεις προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που εξελέγησαν βουλευτές, Γιάννης Ραγκούσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Θάνος Μωραΐτης. Επίσης, παρόντες είναι ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μπίστης, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης.

Την Τρίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κ. Τσίπρας καλείται να αποφασίσει ποιοι θα εκπροσωπούν το κόμμα στη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης