«Γάντι» Γεννηματά στους διαφωνούντες: Όποιος αμφισβητεί να το κάνει ανοιχτά

«Γάντι» Γεννηματά στους διαφωνούντες: Όποιος αμφισβητεί να το κάνει ανοιχτά

Για «κρυπτόμενους στον αγώνα», «προσωπικές φιλοδοξίες», «υπόγειες συναλλαγές», «δούρειους ίππους» και «υπονομευτές» μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή

gennimata_kinima_allagis
Σε μία προσπάθεια να κλείσει τη συζήτηση για την πολιτική κατεύθυνση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ή τα πράγματα να οδηγηθούν άμεσα σε αποφασιστική αναμέτρηση η Φώφη Γεννηματά μίλησε με σκληρές εκφράσεις στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου. 

«Μιλάω γι αυτούς που και το 2015  έλεγαν να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, να γίνει ΕΠΙΝΕ με διαδικασίες μακριά από τη βάση της παράταξης» ξεκίνησε την επίθεση, δείχνοντας τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε μιλήσει για αποτέλεσμα κατώτερο των προσδοκιών. 

Στη συνέχεια άνοιξε μέτωπο κατά των στελεχών που ανακοινώθηκαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

«Κάποιοι όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο , τις υπόγειες συναλλαγές τους, αλλά έμειναν μέσα , ως δούρειοι ίπποι για να υπονομεύσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Και έκλεισε συμπεριλαμβάνοντας στο τελικό μήνυμα και όσους κοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Σταμάτης Μαλέλης: «Γι’ αυτό όσοι ακόμα στον πολιτικό μας φορέα αισθάνονται ευάλωτοι και επιρρεπείς στον πειρασμό της καρέκλας να φύγουν τώρα».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι η αυτόνομη πορεία είναι αδιαπραγμάτευτη εντολή του μισού εκατομμυρίου πολιτών που στήριξαν το ψηφοδέλτιό του και προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα της ηγετικής ομάδας. 

Κλείσιμο
Ανακοίνωση πως ο Χρήστος Ασπιώτης αναλαμβάνει Συντονιστής Οργανώσεων Εργαζόμενων, ο Δημήτρης Μάντζος  Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Στέφανος Παραστατίδης Γραμματέας Οργανωτικού και ο Απόστολος Σπυρόπουλος Συντονιστής Έργου Τομέων Πολιτικής.

«Δε μπορεί να μιλάμε για δικομματισμό λες και είμαστε το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ των προηγούμενων ετών. Αποτύχαμε να πλησιάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην πάει ψηλά η ΝΔ. Δε γίνεται να συμβιβαστούμε με το 8%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ευρωεκλογές κέρδισε μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων και εμείς 20 χιλιάδες» επισήμανε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, στέλεχος που στην εσωκομματική αναμέτρηση στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης