Χρήστος Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν καταφέραμε να κάνουμε μια δημόσια τηλεόραση που να μας αξίζει

Χρήστος Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν καταφέραμε να κάνουμε μια δημόσια τηλεόραση που να μας αξίζει

Η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει να είναι καλά προετοιμασμένη αλλά κινείται σε μια νεοφιλελεύθερη πορεία

mandas-780x450
Κριτική στο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια τηλεόραση έκανε ο Χρήστος Μαντάς λέγοντας πως η κυβέρνηση του κόμματός του δεν κατάφερε ποτέ να φτιάξει μια δημόσια τηελεόραση που «να μας αξίζει». Παρά το συγκριτικό της πλεονέκτημα - είπε - σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια, έμεινε πίσω και στον πλουραλισμό αλλά ακόμη και στον πολιτισμό.

Αναφερόμενος γενικότερα στο κυβερνητικό έργο της απελθούσας κυβέρνησης, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο ενώ πολλές υποθέσεις ξεκίνησαν δίχως να ολοκληρωθούν, ο κ. Μαντάς παραδέχτηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις σε πάρα πολλούς τομείς.
Μιλώντας για τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης της ΝΔ τόνισε ότι φαίνεται πως η νέα κυβέρνηση είναι καλά προετοιμασμένη αλλά σε κατευθύνσεις που θυμίζουν το πώς λειτουργεί μια μεγάλη εταιρεία ή μια πολυεθνική.
Αμφισβήτησε ωστόσο το πώς οι πολίτες θα υποδεχτούν αυτήν την ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η ταχύτητα αυτή εντοπίζεται σε κινήσεις που έχουν νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα.

Τέλος αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια καθαρή, σαφή ήττα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνει στη δυναμή του και να προχωρήσει σε απολογισμό, και μετασχηματισμό σε ένα σύγχρονο μαζικό αριστερό κόμμα.
Κλείσιμο
Χρήστος Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν καταφέραμε να κάνουμε μια δημόσια τηλεόραση που να μας αξίζει




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης