Τimes του Λονδίνου για Μητσοτάκη: Ο νέος πρωθυπουργός αναστέλλει τις καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών

Τimes του Λονδίνου για Μητσοτάκη: Ο νέος πρωθυπουργός αναστέλλει τις καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών

H νέα κυβέρνηση θα αρχίσει να καταθέτει νομοσχέδια ως το τέλος του μήνα αρχίζοντας μ΄ένα νομοσχέδιο για τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις,  γράφουν οι Times του Λονδίνου

kyriakosmitotakis_timis
«O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Βουλή θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου και του Αυγούστου, ώστε να περάσει μειώσεις φόρων και άλλες μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στην αναζωογόνηση της οικονομίας», γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Υπό τον τίτλο: «Ο νέος πρωθυπουργός αναστέλλει τις καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών», το επίμαχο άρθρο επικαλείται συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τους οποίους, η νέα κυβέρνηση θα αρχίσει να καταθέτει νομοσχέδια ως το τέλος του μήνα αρχίζοντας μ΄ένα νομοσχέδιο για τη μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις.

«Η κυβέρνηση αναμένεται επίσης να κινηθεί γρήγορα για την αλλαγή επίμαχων νόμων της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως διατάξεων που επιτρέπουν την αποφυλάκιση καταδικασμένων σε ισόβια τρομοκρατών. Ακόμα δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσουν οι περικοπές φόρων, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να σεβαστεί τους δημοσιονομικούς στόχους», όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης