Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή

Ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διευθυντής προγράμματος και ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι πρότινος στον ΘΕΜΑ 104,6, εκλέγεται με τη ΝΔ στην Α' Αθήνας - Στην Β’ Πειραιά, ο μέχρι τις εκλογές αρχισυντάκτης στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» Δημήτρης Μαρκόπουλος εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς 

bogdanos_markopoulos
Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. Ποιοι όμως τα κατάφεραν;

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Βουλευτής εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διευθυντής προγράμματος και ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι πρότινος στον ΘΕΜΑ 104,6, προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, που μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ένας από τους παλαιότερους δημοσιογράφους του «Πρώτου Θέματος» που εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς στην Β' Πειραιά με 12.660 σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης