Ο Τσίπρας επέλεξε ΕΡΤ αντί για ΑΝΤ1

Ο Τσίπρας επέλεξε ΕΡΤ αντί για ΑΝΤ1

Θα δώσει συνέντευξη το απόγευμα στην κρατική τηλεόραση

tsipras_mainnn
Αλλαξε τα σχέδιά του ο Αλέξης Τσίπρας, όσον αφορά το σημερινό του πρόγραμμα, το οποίο εκτός από την κεντρική προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα σήμερα στις 20:30 περιλαμβάνει και τηλεοπτική συνέντευξη. Μόνο που η συνέντευξη του κ. Τσίπρα αντί να δοθεί στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά θα γίνει στην ΕΡΤ.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας είχε συμφωνήσει να μιλήσει σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου και η συνέντευξη να προβληθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 επιθυμούσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να γίνει σε απ' ευθείας μετάδοση, όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν επειδή εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο Σύνταγμα. Το σενάριο να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξη προκειμένου να προβληθεί την ώρα του δελτίου και ενώ ο κ. Τσίπρας θα μιλούσε στο Σύνταγμα δεν προχώρησε. 

Ο πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη, χωρίς να είναι σαφές αν ο ίδιος προτίμησε να μη δώσει μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ή και ο Ant1 επέμενε να γίνει η συνέντευξη σε απ' ευθείας μετάδοση. Τελικώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πάει στο φιλόξενο στούντο της ΕΡΤ και να μιλήσει στον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη στις 18:15. 

Στην ΕΡΤ, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 20:30 θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης