Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ στηρίζει Μητσοτάκη: Μόνο με τη ΝΔ μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ στηρίζει Μητσοτάκη: Μόνο με τη ΝΔ μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα

Για τέσσερα χρόνια, οι απερίσκεπτες και λαϊκιστικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και τις προηγούμενες μεταρρυθμίσεις, αναφέρει στη δήλωσή του ο βετεράνος πολιτικός, Ζοζέφ Ντολ

daul
Την πεποίθησή του ότι μόνο με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ. Μιλώντας στις Βρυξέλλες ο βετεράνος Γάλλος πολιτικός τόνισε ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία να φέρουν νέα δεδομένα για τη χώρα τους. «Η ψήφος στην Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος για τη σταθερότητα, την ευημερία και την ασφάλεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντολ. Σύμφωνα με τον ίδιο μόνο η Νεα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα.

«Για τέσσερα χρόνια, οι απερίσκεπτες και λαϊκιστικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και τις προηγούμενες μεταρρυθμίσεις. Την Κυριακή, ο ελληνικός λαός μπορεί να αφήσει πίσω τα χρόνια της αβεβαιότητας. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα όραμα για τη χώρα, που θα εξασφαλίσει ότι κάθε Έλληνας πολίτης θα αισθάνεται αισιόδοξος για το μέλλον του με μια νέα κατάσταση στην ελληνική οικονομία. Η ΝΔ θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις μειώνοντας παράλληλα τους φόρους για να προωθήςει ένα υγιές κλίμα για τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας υψηλής ποιότητας. Με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των επιπτώσεων της μεταναστευτικής κρίσης στην Ελλάδα, απαντά στις προσκλήσεις των πολιτών για βελτίωση της καθημερινότητας.

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να διασφαλίσει ότι η χώρα θα προχωρήσει. Ως μέλος της νέας γενιάς ηγετών της Ευρώπης, είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης για να κατευθύνει την Ελλάδα προς μια νέα κατεύθυνση. Είμαι πεπεισμένος ότι υπο την ηγεσία του, η Ελλάδα θα επωφεληθεί από την εμπειρία του, τις κεντροδεξιές του αξίες και την ευρωπαϊκή του δέσμευση.

Οι πρόσφατες ευρωπαϊκές και περιφερειακές εκλογές ήταν ένα σαφές μήνυμα για να νικήσουμε τον λαϊκισμό και μια δυναμική έκκληση για αλλαγή από τους Έλληνες πολίτες. Την Κυριακή ελπίζω να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα. Εκ μέρους της οικογένειας του ΕΛΚ, εύχομαι καλή τύχη στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη », κατέληξε ο πρόεδρος Ντολ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης