Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Η ανοχή στα διάφορα γκρουπούσκουλα λήγει στις 8 Ιουλίου

mitsotakis_salamina2

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας καταδίκασε από την Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΝΔ - Πρόσκληση για συστράτευση και συμμετοχή στις εκλογές για ισχυρή εντολή στη ΝΔ - «Μπάνιο μετά τις κάλπες» είπε, απευθυνόμενος ιδιαίτερα στη νεολαία - Τα μέτρα για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης

Την επίθεση στο σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου καταδίκασε από την Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε «η ανοχή σε διάφορα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ».

Θεματική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα


Το τρίπτυχο ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα, ευκαιρίες προκοπής για όλους και κανείς πολίτης απροστάτευτος, ανέλυσε στην ομιλία του στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ αυτά «είναι η δική μας απάντηση για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης». «Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη διακυβέρνηση σε ένα δυνατό χέρι. Μας έδειξαν εμπιστοσύνη στις 26 Μαϊου. Είναι η ώρα να κάνουν την ελπίδα χειροπιαστή πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρότητα, λάθος επιλογές, μπάνια. Ειδικά η νεολαία πρέπει να έρθει να ψηφίσει, πρώτα στις κάλπες και μετά για μπάνιο, να πάρει τις τύχες της στα χέρια της. Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται άλλα πειράματα. Χρειάζεται δουλειές, δουλειές, δουλειές. Περάσαμε δέκα δύσκολο χρόνια, μια Οδύσσεια, έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά», είπε μεταξύ άλλων ο οπρόεδρος της ΝΔ: Σας καλώ στην πρώτη γραμμή για ισχυρή ανάπτυξη. Στις 8 Ιουλίου ξεκινά το ταξίδι για μια φωτεινή Ελλάδα. Ξεκινάμε στις 8 Ιουλίου, ενωμένοι μπορούμε!», είπε. 

Ο κ.Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις στην Ελευσίνα, ενώ ανεβαίνοντας στο βήμα συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αργύρη Οικονόμου. 
Όπως είπε «οι μεγάλες διαφορές της ΝΔ με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που φεύγει στις 7 Ιουλίου, αποτυπώνονται στο κοινωνικό πεδίο». 

Οι διαστρεβλώσεις των θέσεων της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ και στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τονίζοντας τον λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, που όπως είπε έχει μπει στο στόχαστρο της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ. Διαστρεβλώνει, δημιουργεί φόβο, χρησιμοποιεί φρασεολογία άκρως αποκρουστική, όταν ο κ.Τσίπρας λέει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα. Η πιο προκλητική διαστρέβλωση είναι για το επταήμερο. Μιλήσαμε για τη δυνατότητα επταήμερης λειτουργίας των επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας των εργαζομένων. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις. 
Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Και αναγκάζονται να το κάνουν αυτό. Αυτοί κατήργησαν το ΕΚΑΣ. Αυτή η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα δημόσια νοσοκομεία, με την κακοδιοίκηση. Εμείς θέλουμε μία οργανωμένη και αποτελεσματική δημόσια Υγεία, με έμφαση στην πρόληψη, στο αποτελεσματικό μανατζμεντ των δημόσιων δομών, που να σέβεται τα χρήματά σας. Θα προσλάβουμε εκεί που υπάρχουν ανάγκες, ξεκινώντας με νοσηλευτές. Θα αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και θα δώσουμε έμφαση σ' αυτούς που έχουν ανάγκη. Δεν μπορεί το κράτος να στραγγίζει με φόρους όλο το χρόνο την οικονομία και στο τέλος να θέλει με μια μικρή "μετάγγιση" να συντηρεί. Με λιγότερους φόρους θα ανασάνουν τα νοικοκυριά. Σ' αυτό τον πλούτο θα πρέπει να έχουν μερίδιο όλοι. 

Οι πέντε δέσμες μέτρων για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης

Η αντίληψη της ΝΔ για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, αποτυπώνεται σε 5 δέσμες κοινωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει το κυβερνητικό μας πρόγραμμα: Οι 5 αυτές ενότητες μέτρων υπηρετούν την τριπλή κατεύθυνση του προγράμματός μας: Ισχυρή ανάπτυξη για τη χώρα, ευκαιρίες προκοπής για όλους και κανείς πολίτης απροστάτευτος. Είναι η δική μας απάντηση για την αναγέννηση της μεσαίας τάξης.


1ον. Χαμηλότεροι φόροι
• Μειώνουμε τον εισαγωγικό συντελεστή για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες και αγρότες από
22% σε 9% για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ.

• Καταργούμε σταδιακά το τέλος επιτηδεύματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Ταυτόχρονα ο ΦΠΑ υποχωρεί, ώστε τελικά να καθιερωθούν δύο βασικοί συντελεστές 11% και 22%, από
13% και 24% σήμερα. Διατηρείται, βέβαια, και ο υπερμειωμένος συντελεστής του 6%.

• Ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται κατά 30% για όλους και παντού στην Ελλάδα.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, είπε ο κ.Μητσοτάκης, διαστρεβλώνει το πρόγραμμα της ΝΔ και σε ό,τι αφορά τις φοροαπαλλαγές, που θα περιληφθούν στον προϋπολογισμό που θα κατατεθεί τον Οκτώβριο. 

2ον. Πολλές νέες δουλειές.

• Για να δημιουργηθούν δουλειές χρειάζεται ισχυρή ανάπτυξη. Και την ισχυρή ανάπτυξη την φέρνουν
οι επενδύσεις.

• Επενδύσεις ιδιωτικές, μέσα από ένα ξεκάθαρο αδειοδοτικό και χωροταξικό σχέδιο, φιλικότερο επιχειρηματικό
περιβάλλον, χαµηλότερη και πιο δίκαιη φορολογία.

Θα σαρώσουμε τα περιττά εμπόδια που κρατούν πίσω την υγιή επιχειρηματικότητα στη χώρα μας. Μιλώ με πολλούς, το χάος της ελληνικής γραφειοκρατίας είναι βασικός αποτρεπτικός παράγοντας για να δρομολογηθούν επενδύσεις. 

3ον. Για τις νέες οικογένειες

• Έχουμε παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της
πατρίδας μας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι η δέσμευσή μας για χορήγηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα από Έλληνες πολίτες.

• Το επίδομα αυτό, όπως έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει, θα δίνεται στους γονείς όλων των παιδιών
που αυτόματα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με τη γέννησή τους. Αρκεί δηλαδή ακόμη και ένας από τους δύο γονείς να είναι Έλληνας πολίτης. 

Και, βέβαια, τα πολυτεκνικά επιδόματα επανέρχονται στα επίπεδα προ των μειώσεων του 2018.


4ον. Για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

• Αυξάνεται στο ένα δις ευρώ ο προϋπολογισμός για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, ώστε να χορηγείται
αμέσως σε 800.000 πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

• Ενισχύουμε κατά 200 εκατομμύρια τα επιδόματα ανεργίας, ώστε να μπορεί να καλύψουν πολύ μεγαλύτερο
αριθμό από όσους θα παραμένουν άνεργοι.

• Προωθούμε ένα πρόγραμμα απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων σε 50.000 μακροχρόνια ανέργους.

5ον. Για ανάπτυξη στη χώρα και τους εργαζόμενους

• Μειώνουμε το φόρο επιχειρήσεων από 28% σε 20% και τον φόρο μερισμάτων από 10% σε 5% και δίνουμε
πρόσθετα κίνητρα για επενδύσεις.

• Αποκαθιστούμε τη ρευστότητα στην οικονομία με γενναία αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων, αποπληρωμή
των οφειλών του Δημοσίου και τόνωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

• Εγγυόμαστε την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.

- Αθέμιτες πρακτικές, όπως η αδήλωτη και η ανασφάλιστη εργασία, δεν χωρούν.

- Παλιές συνταγές, όπως η συμπίεση μισθού με απειλή απόλυσης, δεν νοούνται.

- Καθυστερήσεις πληρωμών και εργασία εκτός νόμιμου ωραρίου, δεν συγχωρούνται.

- Και μη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, απλά δεν επιτρέπεται.

 Ισχύουν όλα όσα είπα στον ΣΕΒ. Εμείς θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις, αλλά και οι επιχειρηματίες πρέπει να στέκονται στο πλευρό των εργαζόμενων.

Κίνητρα προς επιχειρήσεις

Ταυτόχρονα για να δώσουμε και κίνητρα ιδρύουμε λευκό μητρώο εταιριών. Ώστε να επιβραβεύονται με χαμηλότερες
εισφορές οι εργοδότες που είναι συνεπείς απέναντι στους εργαζόμενους και στο κράτος. Επιμένω πάρα πολύ  ότι θα δώσουμε κίνητρα στις επιχειρήσεις που θα δίνουν πρόσθετες παροχές στους εργαζομένους τους.  Είτε αυτές αφορούν τη δωρεάν μετακίνηση στη δουλειά είτε τη δωρεάν σίτιση, την επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη ή και την συμμετοχή στα κέρδη της εταιρίας. Οι επιχειρήσεις που έχουν κέρδη θα πρέπει να έχουν κίνητρα να μοιράσουν ένα μέρος της στους εργαζόμενους. Αυτή είναι και η δική μας απάντηση στην αναγέννηση της μεσαίας τάξης. Μπορεί να ακούγονται αριθμοί.με το πρόγραμμα της ΝΔ ο μέσος εργαζόμενος θα πληρώνει 1.280 ευρώ λιγότερα σε φόρους και εισφορές.

Ο κατώτατος μισθός

Ο κ.Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ για διπλάσια αύξηση του κατώτατου μισθού σε σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε με παραδείγματα στο πως τα μέτρα της ΝΔ θα ενισχύσουν το εισόδημα των οικογενειών και ειδικότερα μίλησε για κουπόνι 180 ευρώ για τους παιδικούς σταθμούς. Μίλησε επίσης για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην εκπαίδευση. Κεντρικός άξονας της πολιτικής της ΝΔ, είπε, είναι και η ανάκαμψη της οικοδομής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά στον νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο σημειώνοντας πόσο χρήσιμος θα είναι ώστε οι πολίτες με αναπηρία να δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται. «Και επειδή σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών θα ήταν χρήσιμο να θυμίσω ότι αυτός ο αγώνας πρέπει να είναι
συνεχής και καθημερινός. Στο επίπεδο της κοινωνίας, με την άρση των αιτίων, που οδηγούν στο αδιέξοδο των ουσιών. Στο επίπεδο της υγείας, με την πολυεπίπεδη αντιμετώπιση του προβλήματος ακόμη και σε ελεγχόμενους χώρους εποπτευόμενης χρήσης. Και στο επίπεδο της εργασίας, με την ομαλή επανένταξη αυτών των συνανθρώπων δίπλα μας», πρόσθεσε. 

Τα αντιπλημμυρικά και το νέο μουσείο της Ελευσίνας

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στα τοπικά ζητήματα του Θριάσιου πεδίου και την έγκαιρη προετοιμασία της Ελευσίνας που θα είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. Είναι αδιανόητο, είπε, η Ελευσίνα να μην έχει ένα υπερσύγχρονο μουσείο που να αναδεικνύει την πολιτιστική της κληρονομιά. "Θα αποδώσουμε στους πολίτες της Ελευσίνας όλες τις μη λιμενικές εγκαταστάσεις και θα δρομολογήσουμε τα αντιπλημμυρικά μέτρα για να μην ξαναζήσετε ποτέ τον εφιάλτη του 2017.

ΣΧΟΛΙΑ (71)

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΠΑΝ ΚΙΑΛΛΟΙ.

Θεριστής

Καμία ανοχή σε γκρουπούσκουλα που καίνε περίπτερα, βανδαλίζουν και βάφουν τοίχους. Απεριόριστη ανοχή σε αυτούς που μας οδήγησαν στην μεγαλύτερη χρεοκοπία δυτικού κράτου, εξαθλίωσαν, εξόντωσαν οικονομικά και φυσικά ανθρώπους. Νέα Δημοκρατία κυρίες και κύριοι! ῾Νοικοιραίοι῾

Κυριακο

Κλεισε μεσα τους απλυτους πρεζεμπορες που παριστανους τους αριστερους αγωνιστες, ξεκινωντας απο τον αρχηγο της συμμοριας.

Vicky

Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι θα ψήφιζα ΝΔ στη ζωή μου και με ενθουσιασμό μάλιστα! Παραδέχομαι ότι είχα επηρεαστεί στο παρελθόν από τη γνώμη του κόσμου και ότι και καλά δεν το'χει. Το'χει τελικά και το παρά έχει, απλά είναι ταπεινός και δεν θέλει να κάνει επίδειξη. Άλλωστε οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο. Τώρα που τον παρακολούθησα με προσοχή και τον διάβασα καλα, είμαι Μητσοτάκης δαγκωτό. Είναι ο πρωθουπουργός που πάντα ήθελα να έχουμε. Τον Κυριάκο τον καταλαβαίνουν άνθρωποι πρώτα απ'όλα έξυπνοι, που θέλουν να δουν ανάπτυξη, πλούτο, αξιοποίηση της Ελλάδας, μια καλύτερη Ελλάδα, άνθρωποι δημιουργικοί, που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Τον Μητσοτάκη δεν μπορεί να τον καταλάβει ένας επιδοματίας, η κάποιος που χρησιμοποιεί την καραμέλα της 7ήμερης εργασίας. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που θα έχει περάσει από την Ελλάδα. Είναι πανέξυπνος, έχει πολλές ιδέες, είναι διαβασμένος, ξέρει όλα τα λάθη και τα στραβά της Ελλάδας, αγαπάει την χώρα του και θέλει να τη δει να πηγαίνει καλά και να αξιοποιεί όλα τα πλούτη της (χρόνια το λέω ότι αν είμασταν έξυπνοι θα μπορούσαμε σαν λαός να τρώμε με χρυσά κουτάλια μόνο από τον τουρισμό μας, τον πολιτισμό και την ιστορία μας 12 μήνες το χρόνο.) Το ίδιο πιστεύει και ο Κυριάκος. Επίσης είναι απαιτητικός και αυστηρός, θα κόψει κεφάλια εκεί που χρειάζεται. Γιατί κακά τα ψέματα, για να γίνουμε ένα σωστό κράτος, ένας επίγειος παράδεισος, πρέπει να έχουμε νόμους και τιμωρία. Αν κάνει τα μισά απ'όσα λέει, η Ελλάδα θα είναι μία τελείως διαφορετική χώρα σε 2 χρόνια. Το εύχομαι και το ελπίζω. Επίσης είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους θα έχουμε φιλελέυθερη κυβέρνηση. Τόσα χρόνια με τους κρατιστές από το 81" καήκαμε, φτάνει!!

Γεο

Συμφωνώ μαζί σου ... από καιρό . Καλώς ήρθες . Νομίζω ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του έδωσε την αυτοπεποίθηση που του έλειπε . Και μιλάει πιο απελευθερωμένος . Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει και τον καταλαβαίνεις . Λέει τα αυτονόητα αλλά θέλω να τον δω να τα κάνει κιολας άσχετα με τις οποίες αντιδράσεις θα υπάρξουν . Να κάνουμε την Ελλάδα μας μια χώρα που θα έχει μια θέση στο μέλλον ανάλογης με την ιστορία της και τον πολιτισμό της . Η νέα γενιά έχει τρομερές δυνατότητες και θα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε , Τα καλά μυαλά να βρούμε τον τρόπο να μείνουν εδώ , στην Ελλάδα μας . Να τελειώσουμε με τον λαϊκισμό και την καφρίλα . Αξίζουμε καλύτερα αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε γι αυτά .

της κακομοιρας...

ειδα κ γω ενα σωρο πουλμαν στην παραλια κ απορησα.... τι εγινε λεω, ξεκινησαν τα Αισχυλεια και δεν το ξερω? που να φανταστω οτι ηταν ο κυριακος!!!

100 χρόνια τον Κούλη & το σόι του τους θρέφει ο Ελληνικός λαός και αυτοί σας γλεντάνε

Όσοι σκοπεύετε να ψηφίσετε ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ανατρέξτε στο παρελθόν και προβληματιστείτε. Όποτε γινόταν κυβέρνηση η ΝΔ, με τα τραγικά της λάθη, έφερνε μετά από λίγα μόλις χρόνια το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ο Κων. Μητσοτάκης μετά από τρία χρόνια στην κυβέρνηση συνετρίβη από έναν ετοιμοθάνατο Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Καραμάν-αλής ο νεότερος, άφησε ατιμώρητη την άνευ προηγουμένου λεηλασία της χώρας από την συμμορία του Σημίτη και αφού τίναξε στον αέρα την οικονομία, εγκατέλειψε άρον άρον την εξουσία, δίνοντας την σκυτάλη στον ανεκδιήγητο ΓΑΠ. Τελευταίος, ο Σαμαράς με την καταστροφική πολιτική των περικοπών, του PSI και της άγριας φοροεπιδρομής γιγάντωσε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 37%. Ο Koύλης Μητσοτάκης πιθανότατα θα πάρει αυτοδυναμία. Είμαι βέβαιος πως η ΝΔ θα ενεργήσει ρεβανσιστικά, θα εκδικηθεί την κοινωνία που έφερε την αριστερά για 4,5 χρόνια στην εξουσία και θα πετύχει το ακατόρθωτο, ο λαός να νοσταλγήσει τον Τσίπρα. Για τη ΝΔ ισχύει η φράση του Ταλεϋράνδου για την δυναστεία των Βουρβώνων: "Δεν ξέχασαν τίποτα, αλλά δεν έμαθαν και τίποτα".

Vogue

Ειναι ωραιος αντρας ο Κουλης οχι σαν τον χοντρομπουτη. Γιαυτο θα τον ψηφισω.

Κλεισθένης

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο βανδαλίζων να πληρώνει την ζημιά.Και στα μπουζούκια ,όταν σπάσεις πιάτα πληρώνεις.Πολύ φοβάμαι όμως ότι τα γκρουπούσκουλα τα χρησιμοποιεί το αμαρτωλό κράτος για άμυνα έναντι των πολιτών.

λακερδας

ολα ψεματα θα "βρουν καμενη γη" οπως συνηθιζεται να λενε οι "επομενοι", εχει ξεφυγει ο συγκεκριμενος, η ιστορια επαναλαμβανεται.... μετα τον "μανταμ μερκελ γκοου χομ" ηρθε το καθυστερημενο

Σιμ

Δεν με ενδιαφερει καμια απο τις φοροελαφρυνσεις που ταζει ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος και μενω στο νοικι...οποτε θα προτιμησω την αυξηση των μισθων που προτεινει ο τσιπρας...

Οπλαρχηγός Μπαρμπαρουσης

Αγαπητή κάρτα Σιμ θα σας το ξαναγράψω μέχρι να το χωνέψετε: Αν όλα τα συριζοτρολ πιστεύετε πως με τις μακακίες που γράφετε, θα καταφέρετε να επηρεάσετε κόσμο να ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, είστε βαθιά νυχτωμενοι. Συνεχίστε να γράφετε τέτοια σχόλια και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπρώξετε περισσότερο αναποφασιστο κόσμο προς ΝΔ.

Τιραμολας

Καλό θα είναι να γίνουν φοροελαφρυνσεις σε εταιρίες και ΦΠΑ μήπως και γίνει τίποτα.. Σαμ. εμένα δεν με ενδιαφέρει η αύξηση που θα σου δώσει ο τσιπρας γιαυτό θα ψηφίσω ΝΔ.

Ακης

Αν δεν βοήθησει κάποιος με φοροελαφρύνσεις τις εταιρίες τότε αυτές θα διώχνουν υπαλλήλους σαν κα εσένα και εμένα όποτε πρέπει να πήγαινει καλά η εταιρία για να μπορεί να συντηρεί και τους υπαλλήλους όποτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει. Γιατί όσο και να σου αυξήσει το μισθό ο άλλος αν δεν μπορεί να στα δώσει ο εργοδότης θα σε διώξει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

frouzis0

«Μου πρότεινε επίμονα να κάνω χρήση του ευεργετικού νόμου προστασίας αρκεί να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα» είπε για την εισαγγελέα Διαφθοράς ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην κατάθεσή του για τη σκευωρία Novartis - Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ - Νέα κατάθεση Φρουζή το πρωί της Πέμπτης

4917133

«Είναι μέρος μια υβριδικής στρατηγικής της Μόσχας» είπε ο Αμερικανός πρέσβης μιλώντας στο συνέδριο θρησκευτικής διπλωματίας που πραγματοποιήθηκε στην ΛΑΕΔ - Στήριξε τον Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο που τάχθηκαν υπέρ της ουκρανικής αυτοκεφαλίας

2
4814264

«Ανοησίες να βάζεις όρια στα θαλάσσια σύνορα σου όσο διαρκεί ο πόλεμος - Ο ανθρωπισμός δεν σταματάει πουθενά» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της - Εκ των υστέρων παραδέχεται ότι τα χρήματα για τη διαχείριση του προσφυγικού θα έπρεπε να πηγαίνουν στο αρμόδιο υπουργείο και όχι στις ΜΚΟ 

28
frouzis-0

Κατάθεση-βόμβα για τη σκευωρία Novartis: «Δέχτηκα απειλές για να ενταχθώ στο πρόγραμμα προστατευόμενων μαρτύρων - Μου έλεγαν ότι έχουν στοιχεία εναντίον μου» - Απόντες οι Τζανακόπουλος και Πολάκης - Απορρίφθηκε το αίτημα Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση μελών της επιτροπής

44