Κώστας Καραμανλής: Τι θα πει στην δημόσια παρέμβασή του στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Καραμανλής: Τι θα πει στην δημόσια παρέμβασή του στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

khdd16
Ηχηρό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και το σχηματισμό ισχυρής κυβέρνηση αναμένεται να απευθύνει ο Κώστας Καραμανλής από την Θεσσαλονίκη. Ο πρώην πρωθυπουργός μετά από σχεδόν 10 έτη σιωπής θα προχωρήσει σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Α’ και Β’ περιφέρειας της συμπρωτεύουσας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», σήμερα στις 19:30 ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός θα επισημάνει πως ιστορικά η παράταξη αναλαμβάνει να βγάλει την χώρα από τα δύσκολα και να υλοποιήσει τις μεγάλες τομές που εξασφαλίζουν την εθνική, ευρωπαϊκή και οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας.

Θα τονίσει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και θα καλέσει σε συστράτευση τους πολίτες που στράφηκαν σε όμορους της ΝΔ μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής θα υπογραμμίσει την ανάγκη σχηματισμού, σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο «Μακεδονικό» χωρίς ωστόσο να ανεβάσει τους τόνους. Παράλληλα, θα δηλώσει την πλήρη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι κατάφερε να ενώσει την ΝΔ μετά από αρκετά χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης