Τσίπρας στα γραφεία ΑΚΕΛ: Σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος ο Δημήτρης Χριστόφιας

Τσίπρας στα γραφεία ΑΚΕΛ: Σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος ο Δημήτρης Χριστόφιας

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων και συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Άντρο Κυπριανού

21300106
Στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων και να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Άντρο Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι βρίσκεται στην Κύπρο για να αποδώσει τιμή σε ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του Κυπριακού λαού, σε ένα σπουδαίο ηγέτη της κυπριακής αριστεράς, σε ένα άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. Για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά.

Στην μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια είπε ο Πρωθυπουργός, οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή αλλά και την επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος. Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα.”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης