Τσίπρας στα γραφεία ΑΚΕΛ: Σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος ο Δημήτρης Χριστόφιας

21300106

Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων και συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Άντρο Κυπριανού

Στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων και να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Άντρο Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι βρίσκεται στην Κύπρο για να αποδώσει τιμή σε ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του Κυπριακού λαού, σε ένα σπουδαίο ηγέτη της κυπριακής αριστεράς, σε ένα άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. Για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά.

Στην μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια είπε ο Πρωθυπουργός, οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή αλλά και την επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος. Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα.”

ΣΧΟΛΙΑ (1)

?????????

Πώς πήγε άραγε, ναύλωσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος???? τελευταίες τσάρκες το ζαβό....

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Η εξαφάνιση των ιδεολογιών του μίσους, της βίας και του θανάτου (φασισμός, ναζισμός, κομμουνισμός, μαρξισμός, συγκεντρωτικός εξουσιαστικός κρατισμός) είναι νομοτελειακή και αναπόφευκτη. Το πέρασμα της ανθρωπότητας στο επόμενο ιστορικό της στάδιο, δηλαδή το στάδιο του παγκοσμιοποιημένου σοσιαλφιλελεύθερου τεχνολογικού καπιταλισμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των ανεξάρτητων ανθρώπων, της άμεσης ψηφιακής δημοκρατίας και της κολοσσιαίας οικονομικής ανάπτυξης, είναι νομοτελειακό και αναπόφευκτο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης