Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Σεβαστάκης

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Σεβαστάκης

«Η συμπερίληψή μου στα στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook

53400534_1985922471703494_8262023249223745536_o
Απουσιάζει από την επικαιροποιημένη λίστα της Κουμουνδούρου το όνομα του Δημήτρη Σεβαστάκη στη Σάμο. Ο κ. Σεβαστάκης, που πρόσφατα είχε αποδοκιμαστεί απο τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στον ΣΚΑΙ και το «σπάσιμο» του εμπάργκο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στα social media ξεκαθαρίζει ότι... οι κεντρικές επιλογές του είναι η ζωγραφική, η τέχνη, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η συγγραφή!

«Η συμπερίληψή μου στα στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μεγάλη παράταξη με σημαντικές πολιτικές δυνατότητες, που αναπτύσσει τα χαρακτηριστικά της. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κορμό μιας μεγάλης οργανωτικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Με πολιτική ψυχραιμία και τη νηφάλια αίσθηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής δύναμης, μπορεί να συγκεφαλαιώνει τις παραδόσεις της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού αστικού χώρου και να συν-καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις .

Όπως έπραξα όλα τα χρόνια, ήδη από την εποχή που ήμουν μαθητής, αδιάλειπτα, σταθερά και μαχητικά, όπως έπραξα στα τελευταία τέσσερα και μισό χρόνια, ως βουλευτής του νομού Σάμου, σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, θα είμαι πάντα παρών στη μεγάλη προσπάθεια. Έχω εξηγήσει στους συντρόφους και φίλους, ότι οι κεντρικές επιλογές μου είναι η ζωγραφική, η τέχνη μου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η συγγραφή.

Οι πολιτικές απαντήσεις μπορούν να διατυπωθούν ευκρινέστερα και διαρκέστερα μέσα από την τέχνη, τη γλώσσα, τη διδακτική φυσικά και την πολιτική στράτευση . Ιεραρχώντας έτσι, θεωρώ την υψηλή τιμή να περιλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ως κάτι που ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες. Φυσικά θα συμμετέχω στην προεκλογική μάχη, στηρίζοντας την παράταξη, τις δυνάμεις της προόδου και της πολιτικής νηφαλιότητας και φυσικά θα είμαι σταθερά ενεργός και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου..»

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης