Ρένα Δούρου: Τα συναισθήματα της ήττας και ο Κίπλινγκ

Ρένα Δούρου: Τα συναισθήματα της ήττας και ο Κίπλινγκ

Σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος προχωρά η Ρένα Δούρου με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

rena_dourou_0306_1-768x608
Για τα συναισθήματα της ήττας «την επόμενη μέρα», μιλά η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε μήνυμά της στο Facebook, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως η μάχη συνεχίζεται, σε επίπεδο εθνικών εκλογών πια.

Δείτε την ανάρτησή της

«Η επόμενη μέρα…

Έτσι δεν λένε; Τι κάνεις την επόμενη μέρα; Μετά από μια επιτυχία, αλλά και μετά από μια αποτυχία. Τι σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις, πώς κινείσαι;

Στο «Αν» ο Κίπλινγκ εξηγούσε, μάλλον αντι-φεμινιστικά, πότε «άνδρας αληθινός θα ήσουν παιδί μου». Να το κάνουμε… γυναίκα; Όταν προσεγγίζεις με την ίδια ψυχραιμία οτιδήποτε σου επιφυλάσσει η ζωή. Και τη χαρά και τη λύπη. Και την επιτυχία και την αποτυχία.

​Η ζωή, και η πολιτική, είναι μαραθώνιος. Όχι κούρσα ταχύτητας. Και κάθε φορά, φροντίζεις να μαθαίνεις από όσα δεν είναι ευχάριστα. Για να γίνεις καλύτερος. Για να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος στην επόμενη πρόκληση.

Έχουμε μπροστά μας δουλειά. Τη μάχη των εθνικών εκλογών, για να αποτρέψουμε την παλινόρθωση εκδικητικών και κοινωνικά ανάλγητων πολιτικών συμπεριφορών και νοοτροπιών.

Κλείσιμο
​Τη μάχη για να υπερασπιστούμε τους πιο αδύναμους, εκείνους που καταδίκασαν στο περιθώριο, όσοι βουλιμικά θέλουν να ξαναπιάσουν στασίδι στην εξουσία.

​Εδώ είμαστε. Και την επόμενη μέρα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης