ΑΝΕΛ: «Αναποφάσιστοι» για το αν θα κατέβουν τελικά στις εκλογές

ΑΝΕΛ: «Αναποφάσιστοι» για το αν θα κατέβουν τελικά στις εκλογές

Η συνεδρίαση των βουλευτών και της  εκτελεστικής επιτροπής δεν έβγαλε σήμερα «λευκό καπνό» - Οι συζητήσεις θα συνεχισθούν την Κυριακή

anel
Την... μαργαριτα μαδάνε στους Ανεξάρτητους Έλληνες αναφορικά με το αν τελικά θα κατέβουν αυτόνομα στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κατά την σημερινή τρίωρη συνεδρίαση των μελών της ΚΟ και της εκτελεστικής επιτροπής δεν ελήφθη τελικά καμία απόφαση αν και το προηγούμενο διάστημα εκφραζόταν η άποψη να απέχουν από τόσα εκλογές λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης επίδοσης στις ευρωεκλογες. Οι συζητήσεις θα επαναληφθούν την ερχόμενη Κυριακή σε συνεδρίαση της εθνικής επιτροπής.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ:

Συνεδρίασαν από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου έγινε εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης.

Σε αναμονή των τελικών εξελίξεων για την προκήρυξη εκλογών αποφασίστηκε η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο οποίο η ομόφωνη πρόταση των δύο οργάνων είναι η διενέργεια του 4ου τακτικού συνεδρίου στα τέλη Σεπτεμβρίου και η λήψη απόφασης για τις εθνικές εκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης