Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Τελικά: Νικητής ο Φαρμάκης με 56,64%

farmakis

Ο νέος περιφερειάρχης διατήρησε τα πρωτεία και στον δεύτερο γύρο

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης κατάφερε να διατηρήσει την υπεροχή του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κερδίζοντας στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών τη «μονομαχία» με τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Ο κ. Φαρμάκης, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων, συγκέντρωσε ποσοστό 56,54% και ψήφους 168.431, έναντι ποσοστού 43,46% και ψήφους 129.467 που συγκέντρωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Η αποχή ήταν και στη Δυτική Ελλάδα μεγάλη, καθώς το ποσοστο συμμετοχής ανήλθε μόλις στο 46,27%, ενώ πάνω από 20.000 ήταν τα λευκά και τα άκυρα.

west_pin1

Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ήταν τα εξής:

west_pin2

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Πάνος

Μπράβο λεβέντη μου, οι πασόκο Συριζαίοι μας ήπιαν το αίμα. Σαλαμοποιησαν και πήγαν χρονικά πίσω την ΕΟ Πάτρας - Πύργο για ρουσφετολογικούς λόγους. Έδωσαν τα συριζαίικα τεμάχια με μεγάλη έκπτωση, τα περισσότερα στον χορτολιβαδικό εργολάβο, ο οποίος έκανε στη συνέχεια πίσω για να το πάρει ο συνέταιρος του με πολύ λιγότερη όμως έκπτωση. Όλα αυτά με τις ευλογίες του απερχόμενου, αυτός τώρα, ας κορνιζαρει το συριζαίικο χρήσμα.

04:12

Καμία αποχή στις εκλογές, ας θυσιασουμε,αυτήν την ημέρα,ας θυσιασουμε, για φέτος μια ημέρα από την άδεια μας, όλοι στις κάλπες.

ΕΤ

Είναι μεγάλης σημασιας η επικράτηση με αυτοδυναμία προκειμένου να φύγει η απλή αναλογική που έφερε ο Σύριζα, η οποια δυσκολεύει πολύ το εργο των ανθρώπων που επιλέχθηκαν από τους ψηφοφορους σε αυτές τις εκλογες. Εαν δεν υπάρξει αυτοδυναμια η καινουργια κυβέρνηση δε θα μπορέσει εύκολα να αλλάξει το νόμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης