Μαχειμάρης και Λέσσης οι δήμαρχοι στους δήμους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας

kerkyra_max

Τι ποσοστά συγκέντρωσαν και οι πρώτες δηλώσεις τους μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων

Με ποσοστό 67,13% επικράτησε ο Γιώργος Μαχειμάρης στο νεοσύστατο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, ενώ δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας εξελέγη ο Κώστας Λέσσης, με ποσοστό 58,09%.

«Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση, μεγάλη χαρά, μεγάλη ευθύνη και μεγάλη τιμή. Οι ψηφοφόροι μας τίμησαν και την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα. Είμαστε εδώ απέναντι σας με αίσθημα μεγάλης ευθύνης. Κάθε ψήφος μας δίνει κουράγιο και δύναμη να δουλέψουμε γι αυτό τον τόπο. Θα συνεργαστούμε με όλους τους δημάρχους της Κέρκυρας και τη νέα Περιφερειάρχη και με την οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση της χώρας ,για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα όμως θα αγωνιστούμε από άκρη σε άκρη του νησιού, για μία δίκαιη ισόρροπη ανάπτυξη, αυτού του τόπου» ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας , Γιώργος Μαχειμάρης

Από την πλευρά του, μετά την επικράτησή του στο δήμο Νότιας Κέρκυρας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κώστας Λέσσης τόνισε :«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την καθαρή, ισχυρή εντολή που μας έδωσαν. Οι πολίτες μοιράστηκαν το όραμά μας. Δε θα διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη τους. Τα προβλήματα είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι να τα υλοποιήσουμε. Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας επιλέξαμε χαμηλούς τόνους, ήρθε η ώρα της σύνεσης και της μάχης για το νεοσύστατο δήμο της Νότιας Κέρκυρας. Ο στόχος είναι κοινός. Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Ο συνδυασμός μας είναι συνδυασμός ενότητας και η νίκη ανήκει σε όλους όσους τον πλαισίωσαν αυτόν τον συνδυασμό, που ήταν πολίτες, άνθρωποι, από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ. Μας ένωσε ο κοινός σκοπός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέσσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

socialismos

Στόχος της κίνησης αυτής, που παρουσιάζεται ανήμερα της επετείου της μεγάλης εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ, στις 18 Οκτώβρη του 1981, είναι να αγωνιστεί «για μια νέα πολιτική και ιδεολογική νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

fofi_gennimata_1

«Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του. Πίστεψε και αγωνίστηκε για μια ελπίδα που δεν διαψεύστηκε» ανέφερε για τη συγκεκριμένη επέτειο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

6