Μαρινάκης: Τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι καλύτερα στον Πειραιά, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας

Μαρινάκης: Τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι καλύτερα στον Πειραιά, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας

«Στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας» το ενωτικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την δεύτερη συνεχόμενη εκλογική νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

marinakis-dil
Την χαρά και την ευτυχία του για τη νέα μεγάλη - και δεύτερη κατά σειρά - νίκη του συνδυασμού Πειραιά Νικητή στις δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο Βαγγελης Μαρινάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη του Γιάννη Μώραλη.

Εξέφρασε, επίσης, τη σιγουριά του ότι «τα επόμενα 4 χρονια θα είναι πολύ καλύτερα» για τον Πειραιά διαβεβαιώνοντας ότι «θα είμαι δίπλα σας».

Εμφανίστηκε, μάλιστα, ενωτικός τονίζοντας ότι «στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους».

Δηλώσεις Μαρινάκη για νίκη Μώραλη


Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών με έναν Πειραιά Νικητή με έναν Πειραιά που μας κάνει όλους περήφανους.

Κλείσιμο
Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια που η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από τα λάθη του. Είμαισίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους.

Στον Πειραιά Νικητή δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον ωραίο αγώνα, για αυτές τις εκλογές, για τα χαμόγελα και την αγάπη που εισπράξαμε.

Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε σε έναν Πειραιά καλύτερο όπως αρμόζει στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης