Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης

Ο Γιάννης Μώραλης ψήφισε για τις Επαναληπτικές εκλογές 2019 και χαρακτήρισε τη στιγμή  κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας

morali
Ο Γιάννης Μώραλης ψήφισε για τις Επαναληπτικές εκλογές 2019 στο 10ο Γυμνάσιο του Πειραιά, λίγο πριν τις 11:30 το πρωί και χαρακτήρισε τη στιγμή  κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους  διαβεβαίωσε ότι «όλα εξελίσσονται ομαλά».

Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα υπέρ της αύξησης της συμμετοχής των πολιτών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την τύχη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την πλεύση μας, να επιβεβαιωθεί η στήριξη των πολιτών και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται στον δήμο» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών, ο κ. Μώραλης έλαβε ποσοστό άνω του 40%. Στον β’ γύρο, αναμετράται με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Βλαχάκο.

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης



Ολόκληρη η δήλωσή του 

«Ολοκληρώνεται και στον Πειραιά σήμερα η εκλογική διαδικασία. Όπως είχαμε πει την περασμένη Κυριακή, είναι η κορυφαία στιγμή Δημοκρατίας. Χαίρομαι γιατί και την προηγούμενη Κυριακή αλλά και σήμερα όλα εξελίσσονται ομαλά γιατί αυτό είναι πραγματικά ένα στοίχημα, ένα θετικό. Εύχομαι να αυξηθεί η συμμετοχή γιατί αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα εάν θέλετε, η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες».

«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικό ποσοστό, ανεβάσαμε το ποσοστό μας, μάς ικανοποιεί αυτό, εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται και σήμερα να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι, το οποίο ξεκόλλησε πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική. Νομίζω θα επιβεβαιώσουμε την στήριξη στον "Πειραιά Νικητή" και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά και τους κατοίκους του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης