Η Έλενα Κουντουρά θέλει αίθουσα VIP για τα ταξίδια της

Ζητάει να χρησιμοποιεί την αίθουσα VIP, όχι μόνο η ίδια η υπουργός, αλλά και η συνοδεία της - Tα υπηρεσιακά της ταξίδια δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες

koudoura_art
Στην πράξη εφάρμοσαν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, “Με τους πολλούς, ή με τις ελίτ;”, οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι ταξιδεύουν μόνο vip, παρέα με τους πολλούς δηλαδή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της τέως υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, τα υπηρεσιακά ταξίδια της οποίας ανά τον κόσμο δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2019 λοιπόν με έγγραφο της η διευθύντρια του γραφείου υπουργού Τουρισμού προς το υπουργείο Εξωτερικών, που παρουσιάζει το “protothema.gr”, υποβάλει “Αίτημα για χρήση αιθούσης επισήμων (VIP) Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από την Υπουργό Τουρισμού, κα Ελενα Κουντουρά” και την πολυάριθμη συνοδεία της. Οπως αναφέρεται, “παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τη διάθεση της Αίθουσας Επισήμων (VIP) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις της κας Υπουργού και της συνοδείας της, κατά περίπτωση, ως ακολούθως:

1.Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, Αθήνα-Βρυξέλλες, πτήση Aegean A3 622, αναχώρηση 15:10'
2.Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, Βρυξέλλες Αθήνα, πτήση Aegean A3 621, άφιξη 15:40'
3.Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, Αθήνα-Βερολίνο, πτήση Aegean A3 822Y, αναχώρηση 11:00'
4.Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, Μόσχα-Αθήνα, πτήση Aegean a3 881L, άφιξη 17:05'”.

Κλείσιμο
eggrafo_grafeio_ypourgou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης