Τασία: Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε, αυτά είναι... απλοϊκά - Άδωνις: Πετύχατε νίκη, μην σας το χαλάσω...

Τασία: Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε, αυτά είναι... απλοϊκά - Άδωνις: Πετύχατε νίκη, μην σας το χαλάσω...

«Δεν ήταν ο χρόνος επαρκής για να διοχετεύσει ο κόσμος το θυμό του αλλού...» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ - Άμα μου λέτε δεν είναι ήττα αυτό, τι να πω, μην σας το χαλάσω, απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Δείτε το βίντεο με τον διάλογο που είχαν στον Alpha το βράδυ της Κυριακής

tasisisis
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής κλήθηκε να σχολιάσει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου το βράδυ της Κυριακής όταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκλογική εκπομπή που παρουσίαζε ο Αντώνης Σρόιτερ στον Alpha. Η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν έντονο διάλογο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρωτοφανής συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ. Πήρατε 24%. Δηλαδή πόσο θα παίρνατε;
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Σε σχέση με πριν. Δεν το ξέρω κ. Γεωργιάδη. Τώρα με καλείτε να απαντάω μεταφυσικά. Μπορεί αυτό να ήταν έτσι κι αλλιώς. Κοιτάξτε να δείτε. Ήττα δεν μπορούμε να την πούμε.
Αδωνις: Άρα πετύχατε μια νίκη. Μην σας το χαλάσω. Άρα δεν κατάλαβε ο λαός...
Τασία: Όχι, λέω πως δεν είναι ήττα με την έννοια ότι ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα του τελευταίου μήνα άκουσε το πρόγραμμά μας, εμπνεύστηκε από αυτό, το ενέκρινε και δεν ήταν ο χρόνος επαρκής για να διοχετεύσει το θυμό του αλλού... Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε... Αυτά είναι πολύ απλοϊκά. Πρέπει να βλέπουμε το βάθος των πραγμάτων και είναι δεδομένο πως έρχονται και οι εθνικές εκλογές.

Όταν μάλιστα ο Αντώνης Σρόιτερ ρώτησε την κυρία Χριστοδουλοπούλου αν το αποτέλεσμα είναι ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Λέω πως δεν θα το εισπράξουμε ως ήττα του πολιτικού μας σχεδίου».

«Δεν θα το εισπράξουμε ως ήττα»: Τασία Χριστοδουλοπούλου για αποτέλεσμα εκλογών (Alpha, 26/5/19)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης