Εκλογές 2019: Στο εκλογικό του κέντρο ο Γιάννης Μώραλης

Εκλογές 2019: Στο εκλογικό του κέντρο ο Γιάννης Μώραλης

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος - Μαζί του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

4813301
Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ από το πρωί κιόλας εξέφρασε την αισιοδοξία του στους δημοσιογραφους για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έφτασε ο Γ. Μώραλης

Νωρίτερα σήμερα, ο Γιάννης Μώραλης, άσκησε το εκλογικό δικαιωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά. Παρά το γεγονός ότι στο εκλογικό κέντρο επικρατούσε πολυκοσμία, ο κ. Μώραλης αψήφισε την προτροπή πολλών από τους παριστάμενους να παρακάμψει την ουρά και περίμενε μέχρι να έρθει η σειρά του να μπει στο παραβάν, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά απο τους άλλους ψηφοφόρους.

Μαρινάκης - Μώραλης
Κλείσιμο


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Μώραλης τόνισε: «Νομίζω ότι είναι κορυφαία στιγμή σε μια δημοκρατία, για τη χώρα, για την πόλη μας. Μια σημαντική μέρα. Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παράλληλα με τα προβλήματα που έχουμε, λόγω του ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τέσσερις κάλπες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται λίγο ο κόσμος ώσπου να ενημερωθεί. Νομίζω ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Όσον αφορά τον Πειραιά, οι Πειραιώτες θα δώσουν την ψήφο τους στον "Πειραιά Νικητή", την εμπιστοσύνη τους, όπως και πριν από πέντε χρόνια το 2014, προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, να συνεχίσουμε την ανάπτυξη που φέραμε στην πόλη και για έναν Πειραιά νικητή, για έναν Πειραιά με αισιοδοξία, έναν Πειραιά της προόδου».

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο εκλογικό κέντρο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

IMG_1145
IMG_1146


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης