Τάσος Μαυρίδης, δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης: Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί

Τάσος Μαυρίδης, δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης: Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί

Την Κυριακή στις 26 του Μαΐου οι πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης θα επιλέξουν με την ψήφο τους τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα δύο μας Κοινοτικά Συμβούλια.

mavridis01
Η δημοτική μας παράταξη “Πόλη της Ζωής μας” έχει παρουσιάσει το σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε από το 2014 μέχρι σήμερα, καθώς και το σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο μας.

Σχετικά με το έργο μας, οι συνεργάτες μου και εγώ με μεθοδικότητα, κόπο και συνέπεια φέραμε αποτελέσματα. Με χρηστή διοίκηση, διαφάνεια και με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα πετύχαμε σήμερα – μετά από πολλά χρόνια – να έχουμε έναν Δήμο οικονομικά αυτοδύναμο. Μείναμε πιστοί στο προεκλογικό μας σχέδιο, αναζητήσαμε και διεκδικήσαμε οικονομικούς πόρους, ολοκληρώσαμε και προχωρήσαμε σημαντικά έργα και εκσυγχρονίσαμε τη λειτουργία του Δήμου.

Σχετικά με το σχέδιο δράσης μας, οικοδομούμε πάνω στις βάσεις που βάλαμε στην πρώτη μας θητεία. Αξιοποιούμε την οικονομική μας αυτοδυναμία, αλλά και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει για να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο σύγχρονο, φιλικό και αποτελεσματικό με έμφαση στην καθημερινότητα και στη νέα γενιά. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια έχουν οι άνθρωποι, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη των θεσμών που στελεχώνουν.

Έχουμε τη χαρά να παρουσιάζουμε επίσης μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο μας για την επόμενη θητεία 2019-2023, τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της “Πόλης της Ζωής Μας”.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, προκειμένου να οικοδομήσουμε έναν Δήμο- Πρότυπο στην “Πόλη της Ζωής Μας”!

Και για αυτό ζητάμε τη θετική ψήφο των συμπολιτών μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης