Νέα δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: «Παλεύει» για την τρίτη θέση η Νοτοπούλου

Νέα δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: «Παλεύει» για την τρίτη θέση η Νοτοπούλου

Ταχιάος 23,4%, Ορφανός 12,5%, Νοτοπούλου 11,7% στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με γκάλοπ της εταιρείας Interview - Τα σενάρια για τον β' γύρο

taxiaos_orfanos_notopoulou2
Σαφές προβάδισμα έναντι των ανθυποψηφίων του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης διατηρεί ο Νίκος Ταχιάος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το «Πρώτο ΘΕΜΑ», που διεξήχθη το διάστημα 20-23 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος συγκεντρώνει ποσοστό 23,4% στην πρόθεση ψήφου, ακολουθούμενος από τον Γιώργο Ορφανό με 12,5%. Τρίτη έρχεται η «εκλεκτή» του Μεγάρου Μαξίμου, Κατερίνα Νοτοπούλου, με ποσοστό 11,7%, ενώ ακολουθούν  ο Σπύρος Βούγιας με 8,4%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2% και ο Κώστας Ζέρβας με 6,4%.

Ο κ. Ταχιάος διατηρεί ευρύ προβάδισμα έναντι της Κατερίνας Νοτοπούλου, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ έχει ποσοστό 49,7%, ενώ η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 21,9%.

Μικρότερο είναι το προβάδισμα του κ. Ταχιάου έναντι του Γιώργου Ορφανού, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον δεύτερο γύρο -37,6% έναντι 30%. Η κυρία Νοτοπούλου χάνει και σε περίπτωση αναμέτρησης με τον Γιώργο Ορφανό, ενώ ο κ. Ταχιάος θα κέρδιζε και σε μια αναμέτρηση με αντίπαλο τον Σπύρο Βούγια.



Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-1
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-2
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-3
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-4
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-5
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-6
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-7
Παρουσιαση_Δημος_Θεσσαλονικης_ΠΡΩΤΟ_ΘΕΜΑ_2-8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης