Λάρισα: Ούτε τη μισή πλατεία δεν γέμισε ο Τσίπρας

Λάρισα: Ούτε τη μισή πλατεία δεν γέμισε ο Τσίπρας

Για... επικοινωνιακούς λόγους οι διοργανωτές τοποθέτησαν στο κέντρο της πλατείας την εξέδρα που θα μιλήσει απόψε ο πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

tisplar
Σχεδόν στο μέσο της Κεντρικής πλατείας της Λάρισας έχει στηθεί από το πρωί η εξέδρα για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στις 7.30 το απόγευμα.

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr πως δεν θα αξιοποιηθεί ένα μεγάλο κομμάτι της πλατείας που θα βρίσκεται στην «πλάτη» της εξέδρας.

Προφανώς και πρόκειται για μία «ασφαλέστερη» επιλογή από τους διοργανωτές, καθώς ο χώρος που αποφασίστηκε να μιλήσει ο πρωθυπουργός είναι μεγάλος και εκ των πραγμάτων δυσκολότερος να γεμίσει με κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το onlarissa.gr
IMG_2697-kentriki-c-
IMG_2698-kentriki-c-

Στο μεταξύ με προγραμματισμένη την ομιλία Τσίπρα να αρχίσει στις 19:30, 45 λεπτά μετά η πλατεία παρουσίαζε την εικόνα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα η έναρξη της ομιλίας να καθυστερεί χαρακτηριστικά. Τελικά η ομιλία ξεκίνησε σχεδόν 90 λεπτών, ενδεικτικό της αγωνίας των διοργανωτών να συγκεντρώσουν έναν ικανό αριθμό χειροκροτητών για τις ανάγκες των τηλεοπτικών πλάνων.




omilia_tsipra_larisa
omilia_tsipra_larisa2
omilia_tsipra_larisa3
omilia_tsipra_larisa4
omilia_tsipra_larisa5
omilia_tsipra_larisa6
omilia_tsipra_larisa7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης