Βούτσης για επίθεση στη Βουλή: Δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες - Έγινε μία σύλληψη

Βούτσης για επίθεση στη Βουλή: Δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες - Έγινε μία σύλληψη

«Αυτού του τύπου οι ενεργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει είναι αντιδημοκρατικές», τόνισε ο  προεδρος της Βουλής 

vouts54
Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική χαρακτήρισε την επίθεση στην Βουλή ο Νίκος Βούτσης υποστηρίζοντας οτι οξύνει το προεκλογικό κλίμα. Ο προεδρος της Βουλής απέφυγε να αναφερθεί στον τρόπο αντίδρασης της φρουράς του κοινοβουλίου ενημέρωσε ωστόσο οτι έγινε μια σύλληψη.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση:

«Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια από αυτές που ονομάζονται ακτιβίστικες όταν στρέφονται κατά της Βουλής με δύο καπνογόνα και με δοχεία κόκκινου χρώματος από καμιά 30αριά οι οποίοι τα έριξαν στην είσοδο του Κοινοβουλίου.
Δεν υπήρξαν εξ' όσων γνωρίζω τρικάκια ή συνθήματα που να φώναξαν διότι απομακρύνθηκαν αμέσως έπειτα από 15 δευτερόλεπτα. Από προστρέξαντες αστυνομικούς και από τη μόνιμη φρουρά της Βουλής αλλά και από επιπλέον ενισχύσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο στον περίβολο.
Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε επιχειρησιακά ζητήματα.

Υπήρξε εμπλοκή και υπάρχει μία σύλληψη. Αυτού του τύπου οι ενεργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει είναι αντιδημοκρατικές και δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι πρέπει να εξελίσσονται και εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο. Ειδικά μέσα στην προεκλογική περίοδο οι ενέργειες αυτές οξύνουν το κλίμα απολύτως ανεξάρτητα από τις προφάσεις ή τα επιχειρήματα που τις συνοδεύοιυν.
Εν προκειμένω δεν έχουμε κάτι τέτοιο ώστε να μπορώ να πω σε τι αναφέρονταν όσοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης