Μητσοτάκης: Θέλω το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι τόσο ισχυρό ώστε να οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πολιτική, τους γονείς του, τα παιδιά του και την Μαρέβα

Για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, την δική του οικογένεια, τη Μαρέβα και τα παιδιά τους, αλλά και για την προεκλογική περίοδο, μίλησε σε μια διαφορετική συνέντευξη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, o Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές.

«Εφόσον μας εμπιστευτούν να είναι σίγουροι ότι θα πιάσουμε αμέσως δουλειά. Από τις εκλογές της 26ης Μαΐου πιστεύω ότι θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα. Θα ήθελα το αποτέλεσμα να είναι τόσο ισχυρό ώστε να οδηγηθούμε το συντομότερο δυνατό σε εθνικές εκλογές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο τόπος δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο», όπως είπε και γι' αυτό μετά τις ευρωεκλογές και την καθαρή διαφορά που επιδιώκει, ζητά πρόωρες εκλογές.


Δεν θα πω ποτέ πως δεν θα χάσω ούτε μία στο εκατομμύριο

Άφησε, εμμέσως, αιχμές κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «δεν θα πω ποτέ ότι δε θα χάσω ούτε μία στο εκατομμύριο τις εκλογές», για να προσθέσει: «Είμαι σίγουρος για τη νίκη, αλλά σέβομαι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Όπως είπε «μετά τις εκλογές όλοι θα κάνουμε ταμείο, όλοι και θα δούμε τα λάθη μας».

video placeholder

Αναφερόμενος στις παροχές της κυβέρνησης,  επανέλαβε ότι «δεν ήταν 13η σύνταξη, αλλά προεκλογικό επίδομα. Πολλές φορές η σύνταξη μπορεί να είναι το μοναδικό εισόδημα σε ένα σπίτι. Το θέμα είναι πώς θα βρούμε δουλειά στα παιδιά και στα εγγόνια του. Η κυβέρνηση υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη για να μπορέσει να δώσει επιδόματα. Δεν θα αλλάξει κάποιος την άποψή του επειδή πέντε μέρες πριν της εκλογές τους έδωσε επιδόματα».


Προτεραιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση

Στις προτεραιότητές του, όπως είπε θα είναι, η φορολογική μεταρρύθμιση και η μείωση των φορολογικών συντελεστών, η παρεμβάσεις που αφορούν στην παιδεία, όπως η κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια και η απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

«Δεν έχω πει ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, έχω πει θα τον μειώσω γιατί αυτά που λέμε είναι ρεαλιστικά και κοστολογημένα. Είμαι συνεπής σε αυτά που έχω πει. Δεν πρόκειται ποτέ να εξαπατήσω τους πολίτες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού - Με κουπόνι θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα

Αναφερόμενος στους παιδικούς σταθμούς και στο γεγονός ότι αρκετά παιδιά μένουν εκτός, είπε ότι «Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δώσουμε ένα κουπόνι για αυτούς που θα μείνουν έξω να μπορέσουν να τους πάνε σε έναν ιδιωτικό. Είναι μεγάλο μέλημα να υποστηρίζουμε τις οικογένειες με παιδιά και να τις ενθαρρύνουμε να κάνουν παιδιά».


Μου λείπει ο πατέρας μου, η μάνα μου ήταν πολύ φιλόξενη γυναίκα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στους γονείς τους, καθώς σήμερα θα γιόρταζε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Όπως είπε η μάνα μου ήταν μια πολύ φιλόξενη γυναίκα. Πάντα το σπίτι μας τέτοια ημέρα ήταν ανοιχτό. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας άνθρωπος πολύ διαφορετικός από τη δημόσια εικόνα του. Μου λείπει ο πατέρας μου. Με καμάρωσε πολύ. Νομίζω ότι από εκεί που είναι με βλέπει και με χαίρεται».

Σήμερα όπως είπε θα περάσει από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης στη Γλυφάδα, εκεί όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του, να ανάψει ένα κερί.

mitsotakis-happyday-ena

 

Η μάνα μου έδωσε πρόσωπο και φωνή στα άτομα με αναπηρία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του. 

«Της μητέρας μου της είχαν πει μην κάνεις παιδιά και εκείνη έκανε τέσσερα παιδιά.Ταλαιπωρήθηκε πολύ. Έδωσε ένα μεγάλο αγώνα. Έδωσε πρόσωπο και φωνή στα άτομα με αναπηρία».

Οι εκλογές είναι μια δημιουργική διαδικασία

Μιλώντας για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν οι εκλογές είπε «Οι εκλογές είναι πάντα κουραστικές, αλλά είναι και μια δημιουργική διαδικασία. Έχουν μείνεις τέσσερις ημέρες ακόμη και θα αγωνιζόμαστε μέχρι τελευταία στιγμή. Βέβαια, θα ακολουθήσει και άλλη μια προεκλογική περίοδος, που δεν ξέρουμε πότε θα έρθει, αλλά θα είναι το επόμενο διάστημα. Δεν είναι κάτι καινούριο για μένα, έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα...».

«Σε όσους λένε ότι είναι ξεπερασμένες οι συγκεντρώσεις θα έλεγα ναι και όχι. Είναι μια ευκαιρία του κόσμου να εκφραστεί. Τα συναισθήματα που εισπράττω, είναι θετικά, θα αγωνιζόμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πείσουμε τους πολίτες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάτι σε αυτή τη διαδρομή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «πάντα διορθώνουμε πράγματα. Δεν θα άλλαζα πολλά από αυτά. Με διάθεση αυτοκριτικής, φυσικά... Η πόλωση ενοχλεί τους συμπολίτες μας. Επιλογή μου ήταν να μιλάω πάντα θετικά. Είναι ευκαιρία να μιλήσω και για την Ευρώπη που θέλουμε και για την Ελλάδα που έχω στο μυαλό μου».

«Η ανάμιξη με την πολιτική πρέπει να είναι μια οικογενειακή απόφαση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις σχέσεις με την οικογένειά του.


Να είναι ενωμένες οι οικογένειες, να δίνουμε ευκαιρίες

«Η Μαρέβα έρχεται συχνά μαζί μου και είναι μια ωραία παρέα. Προσπαθώ να ξεκλέβουμε ιδιωτικές στιγμές, λίγες στιγμές ηρεμίας που χρειάζονται. Να μην παρασύρεσαι κανείς από την αδρεναλίνη της προεκλογικής περιόδου. Η μικρούλα κόρη μου είναι αυτή που αισθάνομαι ότι μου λείπει. Νομίζω ότι σε όλες τις ελληνικές οικογένειες υπάρχει μια αδυναμία στο τελευταίο παιδί που μένει στο σπίτι».

Αναφερόμενος στο χωρισμό και την επανασύνδεση με τη σύζυγό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Περάσαμε μια μεγάλη δυσκολία. Είμαστε ξανά μαζί, πιο ώριμοι. Δεχθήκαμε και οι δύο τα σφάλματά μας. Η συμβουλή μου, αν μπορώ να δώσω, είναι να είναι ενωμένες οι οικογένειες. Και αξίζει να δίνουμε αυτές τις ευκαιρίες».
mitsotakis-happyday-tria

«Είναι καλός άνθρωπος, πολύ τρυφερός και αισθάνομαι ότι γίνεται κομμάτια για να βοηθήσει κόσμο. Δεν θα πω ότι είμαστε συνηθισμένη οικογένεια, είμαστε όμως μια κανονική οικογένεια. Βρέξει χιονίσει δύο φορές την εβδομάδα θα φάμε μαζί. Θα κάνουμε δραστηριότητες μαζί. Είμαστε μια κανονική οικογένεια. Δυο φορές την εβδομάδα θα φάμε όλοι όσοι είμαστε στο σπίτι
μια φορά τις 15 ημέρες θα βγούμε με τη Μαρέβα».


Αν ο φίλος της κόρης μου είναι ΣΥΡΙΖΑ, θα το αντιμετωπίσω με χιούμορ!

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του αρέσει το κολύμπι, ο αθλητισμός και διάβασμα. «Δεν είμαι πολύ του ξενυχτιού, είμαι πρωινός τύπος, μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς».

«Είμαι πολύ χαλαρός με τις σχέσεις των παιδιών μου. Αλλάζουν οι εποχές. Με τα παιδιά μας κάνουμε πράγματα που δεν θα κάναμε στο παρελθόν», είπε αναφερόμενος στις σχέσει με τα παιδιά του.

Στην ερώτηση εάν ο φίλος της κόρης του του πει «εγώ ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ», τι θα κάνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «Δεν μας έχει τύχει κάτι τέτοιο. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλίμονο εάν σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει και κάποια αντίδραση. Δεν μου έχει τύχει, αλλά θα το αντιμετώπιζα με χιούμορ».

video placeholder


Δείτε βίντεο: Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  για την πολιτική, τους γονείς του, τα παιδιά του και την Μαρέβα
video placeholder
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (153)

Λιποθυμίες το πρωϊ στου Μαξίμου!!!!!!...

Βατερλώ για τον Συριζα !!!!!!! Η διαφορα σκαρφάλωσε στο 15% υπερ ΝΔ !!!!!!!! Ο Τσιπρας πάλι με χαπάκια... Απο Δευτερα οι Συριζαιοι ψαχνουν νεο αρχηγό!!!!!... Ο Μητσοτακης κανει περίπατο πιά!!!!!!!!...

ο κουλης ειναι μονο για τα σουαρε...

χαριτωμενιεςςς

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ!

ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΛΕΞΗ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΡΕ? ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΑΛΕΞΗ, ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΑΛΕΞΗ, ΠΟΝΑΣ? ΑΛΕΞΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ? ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ! ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ!

Για το μακεδονικό

Θα κάνεις τίποτα ή θα κρυφτείς πίσω από τον Τσίπρα και θα κάνεις τον καμπόσο με τον άλλο να έκανε την βρωμοδουλειά για σένα

Πήρε τα σώβρακα του Τσίπρα ο Κυριάκος

Σόκ στον Συριζα. Η εμφανιση Κυριάκου το πρωϊ, έφερε όλους τους αναποφάσιστους στην ΝΔ. Διαδικαστικά ολα απο δω και περα. Η συντριβή Τσιπρα ειναι πλέον δεδομένη.

ο αρχοντας του σκοτους

ο θεος θα βαλει το χερι του και δεν θα ταιζουμε αλλον ενα τεμπελχανα απο την οικογενεια ντορα αλεξια αλεξανδρα αντιγονη λυμπερακη ισιδωρος κουβελος κωστας μπακογιαννης παπαδοπουλος αποστολος μαυραγανης σια κωσιωνη μαρεβα ειναι το μισο ΑΕΠ της χωρας Ένα υπερταμείο μόνοι τους

Το επιτελειο Μητσοτακη κανει καλή δουλειά

Ενω το επιτελειο Τσιπρα, μεσα στον πανικό τους, κοιμουνται βαθειά. Μαθημα εδωσε το πρωϊ ο Κυριακος σε όλους. Κερδισε πολλούς ποντους. Βλεπω την ΝΔ σε πρωτοφανη μεγαλα ποσοστά, και τον Συριζα να επιστρεφει στο μονοψήφιο. Κινδυνευει και με Ειδικα Δικαστηρια ο Τσίπρας αν χασει, ειναι θεμα ζωης-θανατου για αυτόν.

Εκτελεσε ο Μητσοτακης τον Τσιπρα

Αυτό ήταν. Η εμφανιση αυτή εκτόξευσε την ΝΔ και γκρέμισε τον Συριζα στα τάρταρα. Δεν τραβαει ο απατεώνας Τσιπρας, ολη η χωρα βριζει οποιον Συριζαιο βλεπει. Η ΝΔ σταθερά μπροστά πάει για τεραστια νίκη. Μετα απο 4,5 χρόνια διαλυσης της χωρας, ξεψυχά ο γελοίος Τσιπρας. Ακομα και στο κόμμα του, θεωρουν πλεον κλόουν τον Τσιπρα. Αντιθετα ο σοβαρός και μορφωμενος Μητσοτακης σαρωνει παντου.

Απολιτικοποιημενος

Για τις σπουδές του στην Αγγλία μίλησε, για μας τους ψυκτικούς δεν είπε κάτι .

Γελοίος σε γελοίες εκπομπές

Πρόσχημα η συνέντευξη. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι ήθελε να μιλήσει με την αστρολόγο της εκπομπής για να του πει ξεκάθαρα καθώς είναι η καλύτερη να αποκωδικοποιεί το μέλλον που καθορίζουν οι πλανήτες, στις πόσες μονάδες θα είναι η διαφορά. Κατάντια της πολιτικής. Άντε την επόμενη φορά να πας στο power of Love ώστε εκτός από τις νοικοκυρές να πείσεις και τις γεροντοκόρες τηλεθεατριες.

Πω πω τι γκομενος είναι αυτός!?!

Μετά από αυτό τι να πω...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης