ΕΡΤ: Ξεμπλόκαραν τις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα μετά το σάλο

ΕΡΤ: Ξεμπλόκαραν τις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα μετά το σάλο

Οι εκπομπές αρχείου της δημοσιογράφου και υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη ΝΔ στη webtv της ΕΡΤ είναι ξανά προσβάσιμες μετά το θόρυβο που προκλήθηκε στα social media

flessa
Αφού κατέβασαν νωρίτερα «ρολά» στην εκπομπή της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα αμέσως μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ, η ΕΡΤ μπλόκαρε την πρόσβαση και διαδικτυακά στο αρχείο των εκπομπών της. H πρόσβαση αποκαταστάθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media και πλέον δεν εμφανίζεται σην οθόνη το μήνυμα λάθους - 404

Το θέμα διαπίστωσαν οι χρήστες του twitter από το πρωί και μιλούσαν για πόλεμο εναντίον της δημοσιογράφου όταν επιχείρησαν να δουν κάποιες από τις εκπομπές της με τον Στέλιο Ράμφο, με αφορμή εκδήλωση που είχε αφιερωμένη σ’ εκείνον η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Πάντως, η ΕΡΤ δεν έχει δείξει την ίδια ... ευαισθησία σε ό,τι αφορά τις εκπομπές άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών, αφού -για παράδειγμα- η πρόσβαση στην εκπομπή Αλλη Διάσταση με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη έπαιζε -και παίζει- κανονικά.

Αυτό το μήνυμα έβλεπαν στις οθόνες τους όσοι επιχειρούσαν να δουν αρχειακό υλικό της εκπομπής Στα Άκρα ως τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ αντίστοιχα έβλεπαν κανονικά εκπομπές της Άλλης Διάστασης με τον Κώστα Αρβανίτη, την ίδια ώρα:
erterror
arvanitis1

akra01

Μετά το σάλο, η πρόσβαση στις εκπομπές της υποψήφιας ευρωβουλευτού αποκαταστάθηκε. 

Διαμαρτυρίες στα social media



“Κατέβασαν την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ της Βίκυς Φλέσσα από την ΕΡΤ; Έψαχνα να βρω τον Ράμφο στο webtv.ert στις εκπομπές μετά την παρουσίαση στον Αρμό και μού έβγαλε page not found, τι συμβαίνει στην ΕΡΤ ;” γράφουν. «Ότι γινόταν πάντα στα αριστερά καθεστώτα.Περίεργες εξαφανίσεις,ανθρώπων,αρχείων, κλπ.” Επισημαίνει άλλος χρήστης. “Τι έγινε παιδιά ζηλέψαμε τη λογοκρισια της χούντας;”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης