Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Η ΝΔ πρέπει να βγει ισχυρή από τις κάλπες των ευρωεκλογών

mitsotakis-asi-gonia-6

Στο ορεινό χωριό ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη

«Θα στηρίξουμε τις ορεινές περιοχές θα στηρίξουμε τους ορεινούς όγκους θα στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους για τους οποίους αναγνωρίζουμε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τον αγώνα που δίνουν για επιβίωση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε απόψε στο χωριό Ασή Γωνιά των Χανίων, χωριό όπως είπε αγαπημένο της οικογένειάς του με τους κατοίκους του οποίου αλλά και την περιοχή διατηρεί πολύ στενές σχέσεις έχοντας και ως παρακαταθήκη τα λόγια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που του είχε πει να σέβεται να προσέχει και να αγαπά και τους ασηγωνιώτες αλλά και την Ασή Γωνιά.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν θερμή,  ενώ εκεί τον περίμενε και η Βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη καθώς και βουλευτές, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και πολλά στελέχη της ΝΔ.

«Όπως ο πατέρας μου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που η καρδιά του ήταν στα βουνά, έτσι και εγώ που χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως έναν βουνίσιο άνθρωπο δεν θα εγκαταλείψω ποτέ και δεν θα φύγει από το ενδιαφέρον μου αυτός ο τόπος και τα βουνά της Κρήτης είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαιώνοντας τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ότι τα προβλήματα της περιοχής τα γνωρίζει διότι γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή, τα βουνά τα έχει περπατήσει και μαζί με τον πατέρα του αλλά και μόνος του, έχει μιλήσει με τους κατοίκους, με τους κτηνοτρόφους, γνωρίζει τον κόπο τους και όλες τις δυσχέρειες που βιώνουν.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο θέλετε όλοι σας να κάνετε αυτό που έκαναν οι πατεράδες σας να είστε οι συνεχιστές τους και γνωρίζω ότι και τα νέα παιδιά της περιοχής αυτό ζητούν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Να ξέρετε ότι θα στηρίξουμε την ορεινή κτηνοτροφία και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου . Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη οικονομική δραστηριότητα είναι ταυτισμένη με ιστορίες αιώνων, τα προβλήματα είναι γνωστά, τα χρήματα από την εξισωτική αποζημίωση πρέπει να τα παίρνουν αυτοί που τα δικαιούνται και κανένας άλλος. Δεν είναι σοβαρή πολιτική να παίρνουμε χρήματα από αυτούς που τα χρειάζονται και να τα διανέμουμε αλλού . Το γάλα που βγαίνει με τόσο κόπο και με αυξημένο κόστος πρέπει να προστατεύεται, οι παράνομες εισαγωγές γάλακτος θα τσακιστούν από εμάς την επόμενη μέρα διότι ξέρουμε τι γίνεται γνωρίζουμε πόσο πέφτουν οι τιμές και το πώς το γάλα ή το τυρί βαφτίζεται ως ντόπιο ενώ είναι από το εξωτερικό», ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης.

Για τον τουρισμό

«Θα συνδέσουμε τα τοπικά προϊόντα με τον τουρισμό διότι είναι αδιανόητο σήμερα να επισκέπτονται πάνω από πέντε εκατομμύρια τουρίστες και να μην δοκιμάζουν τα τοπικά προϊόντα, να μην έχουν αυτή τη γευστική εμπειρία ώστε όταν γυρίσουν στον τόπο τους να αναζητήσουν το τυρί μας, τα προϊόντα μας και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχουμε. Θα προστατεύσουμε τα προϊόντα μας με την ξεχωριστή ταυτότητα αλλά και την ξεχωριστή ιστορία που συνοδεύει το κάθε προϊόν διότι το τοπικό μας προϊόν δεν είναι μόνο αυτό που τρώμε είναι το πώς φτιάχτηκε και οι μουσικές του τόπου, οι ιστορίες των ανθρώπων, το μεράκι των ανθρώπων, οι μυρωδιές του τόπου που όλα αυτά φτιάξανε το συγκεκριμένο προϊόν . Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι κοντά σας όπως ήμουνα κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζοντας μία παράδοση που πηγαίνει πίσω πολλές πολλές δεκαετίες που από το 1946 οπότε και εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Χανίων ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που τόσο δύσκολη ήταν η πρόσβαση στα μέρη σας Αλλά πάντα με κέφι ερχότανε διότι γνώριζε ότι εδώ έχει τους καλούς φίλους και για αυτό μας δίδαξε μία απλή παρακαταθήκη Να είσαι κοντά στον απλό άνθρωπο να ακούς τα προβλήματά του να νοιάζεσαι για τα προβλήματα του. Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής και αυτό το μήνυμα πέρασε σ εμάς τους νεότερους και αυτή την παρακαταθήκη θα υπηρετήσουμε» συνέχισε.

«Θέλω τη στήριξή σας στις εκλογές»

Και πρόσθεσε: «Στις εκλογές θέλω τη στήριξή σας διότι πρέπει η Νέα Δημοκρατία να βγει ισχυρή από την κάλπη των ευρωεκλογών ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με αυτές τις εκλογές, αυτό να είναι το μήνυμα. Δεν θέλω να πω τίποτα για την κυβέρνηση μόνο εσείς γνωρίζετε αν οι ζωές σας έγιναν καλύτερες, έγιναν χειρότερες. Αυτή είναι η πραγματικότητα εμείς μπορούμε να κάνουμε τις ζωές καλύτερες μπορούμε να πάμε τον τόπο μπροστά, ενωμένοι και ειδικά για την Κρήτη θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη να γίνει περιφερειάρχης της Κρήτης για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μαζί για το καλό του τόπου μας. Η Κρήτη πρέπει να στείλει ένα εκκωφαντικό μήνυμα, η Κρήτη πρέπει να είναι γαλάζια» ανέφερε ο κ.Μητσοτάκης».

Υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της κοινότητας Ασή Γωνιάς Γιάννης Γλεντζάκης του μίλησε για τα προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακάθισε σε δείπνο που του παραθέτουν οι κάτοικοι της Ασή Γωνιάς.

ΣΧΟΛΙΑ (27)

Ορθόδοξος Πιστός

Πράγματι, 13 είναι όλοι !!! Ιησούς Χριστός σκορπά και όλα τα νικά κακά. Φτύστε στον κόρφο σας νεοδημοκράτες και μετανοήσατε!!!!!

μετανοησατε ....

= ψηφο στον ΣΥΡΙΖΑ ..διαφορετικα , δεν προκειται να λιωσετε .

Πόπη

Στη φωτό ο Κούλης κρατάει την πρωθυπουργία του;

Χμμ...

Κάτσε να ρωτήσω τον παπαγάλο

Ταλειώνουν

οι Πολάκηδες και τα 0.60. Τικ τακ τικ τακ

Ετοιμάσου

για ζωή χωρίς 0.60. Τικ τακ τικ τακ

kyriakos

Αν ακομη ο Τσιπροπινοκιο ο κουρασμενος παιρνει 23 % μετα την καταστροφη την οποια εφερε ....τοτε εχουμε προβλημα στον πληθυσμο ....υπαρχει προβλημα νοημοσυνης .... και μετα το ξεπουλημα της Μακεδονιας ....δεν πολυεχει μελλον η Ελλαδα μ αυτα τα μυαλα

ΜετακλητοΦρουρός

Ο απλός κόσμος θα ξαναψηφίσει Αλέξη γιατί ξήλωσε το παλιό διεφθαρμένο σύστημα και κυβέρνησε με τον τίμιο κεντροδεξιό Καμμένο. Ο Αλέξης κατέστρεψε τους διαπλεκόμενους εργολάβους, ολιγάρχες και καναλάρχες. Για παράδειγμα: Μπόμπολας (Έθνος, Ελλάκτωρ κλπ), Κόκκαλης (Ιντρακάτ, Ιντραλότ κλπ), Σαββίδης (Open, Λιμάνι Θεσσαλονίκης κλπ), Καλογρίτσας (Μέδουσα, Τοξότης κλπ). Ακόμα μείωσε την παράλογα υψηλή εισφορά των εφοπλιστών γιατί εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε οι Πολλοί ενάντια στους υποκριτές σκαφάτους της Ελίτ.

Γιάννης

Συριζοσκυλα αίμα στάζει το στόμα σας..τι κακό σας έκανε η οικογένεια Μητσοτάκη??

Ειναι δυνατον ;

Να μην ντρέπεσε να μην κοκκινίζεις ; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ ; ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ .ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ...ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕ

Πατρινός

Σιxαμέvα βαμπίρ πίvoυν το αίμα του Ελλnvικού λαού το αίμα... η δρακoυλίvα υπουργός, δράκoυλας αδερφός πρωθυπoυργός, δρακoυλάκι αδερφαvίψι δήμαρxoς!

D

γνωστές οι Πατρινές..,.. αν είναι σαν και σένα. ...

ΓΙΩΡΓΗΣ

Eπι 10 ολοκληρα χρονια εχουμε μνημονια και τα 8 κυβερνουν οι Πασοκοσυριζαιοι, και μας περικοπτουν μισθους και συνταξεις, και μας βαζουν και μας βουλιαζουν στα μνημονια, και σωτηρια δεν εχουμε...Αντιθετα μονο μεσα σε μια 2ετια, που κυβερνησε η ΝΔ, το 2013 και 2014, μας ειχε βγαλει απο την κριση, και τα μνημονια και δανειζομασταν απο τις Αγορες! Μοιρα κακη ομως ανελαβε ο Τσιπρας και μας ξαναβουλιαξε σε χειροτερα μνημονια και κριση, και μας αφαιμαζει, και μας κοροιδευει, και μας προσβαλλει με προεκλογικα εφαπαξ φιλοδωρηματα.! Μαυρο στα πραγματικα βαμπιρ, τους νεοκομουνιστες του Τσιπρα! Τα χαμογελα τους ειναι σαν χαμογελα απο ζομπι στις ταινιες τρομου! Ολοι μας, με το σταυρο στο χερι, οχι τον ξυλινο, αλλα την ψηφο μας, να στειλουμε τα ζομπι στις καταπακτες τους, να γινουνε σκονη!...

Εγώ βαμπίρ δεν ψηφίζω. Συνεxίστε να ταΐζετε εσείς αυτό το σιxαμέvo σόι

Η ΝΔ έχει ψηφίσει όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ και το γραμμάτιο ξεπληρώθηκε πριν λίγες μέρες με τις τροποποιήσεις στον νέο Ποινικό Κώδικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τον Νόμο 1608/1950, που αποτελεί εδώ και 70 χρόνια τον μεγαλύτερο φόβο όσων κλέβουν δημόσιο χρήμα. Με τις τροποποιήσεις Καλογήρου τα ισόβια καταργούνται και οι ποινές δεν επιτρέπεται πλέον να ξεπερνούν τα 15 έτη! Οι εμπλεκόμενοι σε οικονομικά σκάνδαλα Νεοδημοκράτες ήδη πανηγυρίζουν. Προ ολίγων ημερών η Εισαγγελία Διαφθοράς ζήτησε την δίωξη του Νεοδημοκράτη βουλευτή Σαλμά για την τέλεση του κακουργήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία κατ’ εξακολούθηση µε τις επιβαρυντικές διατάξεις του Νόµου περί Καταχραστών του ∆ηµοσίου. Η ίδια διάταξη αφορά και όλους τους Βουλευτές της ΝΔ, που κατηγορούνται για το σκάνδαλο Novartis. Οι συνεταίροι στην καταστροφή της Ελλάδος, Τσίπρας και Μητσοτάκης, ψήφισαν χέρι-χέρι το 3ο μνημόνιο, το ισλαμικό τέμενος, το σύμφωνο συμβίωσης, το άσυλο στους λαθρoμεταvάστες και φυσικά έχουν δεσμευτεί από κοινού για την τήρηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Γι' αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δώρο στην ΝΔ την κατάργηση του Νόμου που τιμωρεί αυστηρά τους καταχραστές του Δημοσίου.

Φιφης ο Χρυσαυγίτης

Και ποιος σε ρωτάει εσένα ρε τι θα κάνεις δεν πα να πνιγείς κιόλας

ΓΙΩΡΓΗΣ

Η ΝΔ σε εσωσε απο βεβαιο πνιγμο και σε εβγαλε απο τον πατο της θαλασσας που σε βουλιαξε ο Τσιπρας το Καλοκαιρι του 2015, Σε ξαναεβγαλε στην επιφανεια και ανεπνευσες, και σωθηκες, Και τωρα,αν κυβερνουσε η ΝΔ τα 5 χρονια που μας σβερκωθηκε ο Τσιπρας, η Οικονομια μας θα ειχε κανει αλμα προοδου αναμεσα στις πιο προοδευμενες χωρες της Ευρωπης!Moνο οΜητσοτακης μπορει,θελει και ξερει, να σε σωσει πραγματικα, και οριστικα!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

1
4894611

«Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας τρομοκρατούν - Ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και εισαγγελείς και μάρτυρες» τονίζει ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής