Νίκος Χιωτάκης: Οι δεσμεύσεις για το αύριο σε Κηφισιά- Ν.Ερυθραία - Εκάλη

chiotakis

Ευρύτατη αποδοχή από τους πολίτες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης η πρόταση για Δημοτική Αλλαγή 
του υπ. Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη 

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, που πλημμύρισαν τον ιστορικό κινηματογράφο της Κηφισιάς «Μπομπονιέρα», παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας».

Ο Νίκος Χιωτάκης επέλεξε για την παρουσίαση αυτή ένα χώρο της Κηφισιάς με ιδιαίτερο συμβολισμό, τον Κινηματογράφο «Μπομπονιέρα». Ένα σημείο «τοπόσημο», που έχει συνδεθεί με τις παιδικές κι όχι μόνον, μνήμες χιλιάδων συμπολιτών αλλά και επισκεπτών του ξεχωριστού μας προαστίου.  Η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αξόνων αλλά και των υποψηφίων έγινε απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη.

Ο Νίκος Χιωτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «στις 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα στείλουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα με την ψήφο τους. Θα βάλουν ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση και την παρακμή. Πέντε χαμένα χρόνια είναι ήδη πολλά. Στο Δήμο δεν αξίζει η μετριότητα. Δεν μας αξίζουν οι σκοτεινοί γεμάτοι λακκούβες δρόμοι, τα επικίνδυνα πεζοδρόμια, τα εγκαταλελειμμένα πάρκα, οι ασυντήρητοι ποδηλατοδρόμοι, η ανικανότητα να φτιαχτεί μέσα σε πέντε χρόνια έστω μια νέα σχολική αίθουσα για τα παιδιά μας στο Δήμο. Αξίζουμε μια νέα αποτελεσματική διοίκηση, που θα θέσει ξεκάθαρες προγραμματικές προτεραιότητες, να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και θα υλοποιήσει συγκεκριμένα έργα».

Δημοτική Αλλαγή με δύο προγραμματικές προτεραιότητες

Η παράταξη "+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας", έχει δύο προγραμματικές προτεραιότητες.


1. Τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στους τομείς:
· της καθαριότητας, με αξιοποίηση των χρημάτων που πληρώνουν οι συμπολίτες μας, για αγορά νέου εξοπλισμού και οχημάτων, νέων κάδων και εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας.
· του πράσινου της πόλης, με πρόγραμμα συγκεκριμένων παρεμβάσεων και νέων φυτεύσεων, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
· Φωτισμού, με περισσότερο φως σε κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά, με νέα φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μεγάλης φωτιστικής ισχύος, με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης, χωρίς να επιβαρυνθεί ο δημότης ούτε ένα ευρώ.
· Βελτίωση του οδικού δικτύου , με ασφαλείς, ασφαλτοστρωμένους δρόμους χωρίς λακκούβες με ίδιους πόρους, αλλά και με χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής.
· Εκτεταμένο πρόγραμμα ανακατασκευής των πεζοδρομίων. Θέλουμε ένα Δήμο φιλικό στους πεζούς , στα άτομα με αναπηρία, στις μητέρες που θέλουν να κυκλοφορήσουν με το καροτσάκι τους.
· Προχωράμε τις διαδικασίες μελέτης «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Κηφισιάς» και ένα Πρόγραμμα «Δωρεάν Στάθμευση» για τους πελάτες των καταστημάτων του κέντρου με αξιοποίηση χώρων του Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης της πλατείας Πλατάνου.
· Προτεραιότητα η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών , ενισχύοντας τη Δημοτική μας Αστυνομία αλλά και με τη φύλαξη των δημοτικών χώρων και των σχολείων εταιρεία, που θα διενεργεί περιπολίες σε όλο το Δήμο 24 ώρες το 24ωρο.

και 2. η δρομολόγηση έργων που θα είναι απαραίτητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου. Όπως :


1. H ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, με αντιπλημμυρικά έργα σε Νέα Ερυθραία και Νέα Κηφισιά. Και διευθέτηση του ρέματος Κοντοχρήστου.
2. Η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων, σε Ερυθραία και Κηφισιά, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Φραγκοπούλου και αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων του Δήμου ( Ζηρίνειο)
3. Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης σε Αδάμες, Εργατικές και στο υπολοιπόμενο 20% της Εκάλης.
4. Η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις που αφορούν: Το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας. Την επέκταση του 1ου Δημοτικού Κηφισιάς. Την ανέγερση του 9ου και 10 ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, του 3ου Δημοτικού Ερυθραίας και του 10ου Νηπιαγωγείου Νέας Κηφισιάς.
5. Η ολοκλήρωση της ένταξης στο σχέδιο πόλης των υπολοίπων περιοχών της Κάτω Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας, του Πανοράματος.
6. Αναβάθμιση και ενίσχυση του δικτύου παιδικών χαρών , σε κάθε δημοτική ενότητα.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα απαντήσουν με την ψήφο τους αν:

· θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο μας;
· Ή θα επιλέξουν να πάμε μπροστά, με μια νέα δημοτική αρχή που μπορεί να να κάνει έργα, να είναι αποτελεσματική, που μπορεί να ενώσει και να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί ο Κλεισθένης .
«Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Δεν θα επιλέξουν οπισθοδρόμηση, απραξία και λαϊκισμό .
Θα επιλέξουν τις δυνάμεις της δημιουργίας, της σύνθεσης , της αποτελεσματικότητας.
Ο Δήμος Κηφισιάς χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή, μια νέα δημοτική αρχή , που θα ενώσει την πόλη, θα διαθέτει το σχέδιο, την εμπειρία και την ομάδα να φέρει στα προάστιά μας μια δημιουργική αλλαγή. Μια δημιουργική ανατροπή»

ΣΧΟΛΙΑ (10)

ορφευς

με τον ανθρωπο που "αυτοκτονησε" στην ερυθραια τι εγινε πανθηρα??

λέρα

Πήγε καλά το δικαστήριο για τα λεφτά που έφαγες χιωτάκη; Θες δημαρχείο και κουτάλα πάλι ε;

Mantrachalos

Μαυρίστε τον! Έκανε πόλεμο στο νυν δήμαρχο με το σύστημα των εργολάβων του να μην κάνει καμία εργασία. Υπήρξε τραγικός και φαύλος δήμαρχος ο ίδιος. Μακριά!

μαέστρος

σύστημα εργολαβιών

sto psito

Απ' όπου κι αν τον πιάσεις λερώνεσαι.

Στο ψητό

με ακονισμένα μαχαίρια και πιρούνια και γερές πλάτες

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Φιλαράκο σε βαρεθήκαμε τόσες τετραετίες στον Δήμο Κηφισιάς. Καιρός να τελειώνουμε οριστικά με σένα. Κυριακή κοντή γιορτή.

γεο

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vr12

Για να μην κινδυνεύσουν τα επιδόματα, με διάταξη του υπουργείου Εργασίας που ενσωματώθηκε στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο το οποίο θα εισαχθεί στην Βουλή προς ψήφιση, παρατείνεται η ισχύς της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας - η ισχύς της οποίας έληγε την 30η Ιουνίου 2019

katalipsi_eksarxeia

Έντονη αντίδραση από το τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου στα Εξάρχεια – «Οι βάναυσες πρακτικές της θαυμαστών του Όρμπαν και του Σαλβίνι, θα βρουν απάντηση από την κοινωνία της αλληλεγγύης»

6
rak

«Τα αμφιλεγόμενα κριτήρια με τα οποία αποφασίστηκαν οι μεταθέσεις καθιστούν πολλαπλά εκτεθειμένη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη»  τονίζει ο τομέραχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

2
4905217

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο γραφείο του Χρήστου Σταϊκούρα – Στόχος είναι να υπάρξει συντονισμός δράσεων για τους εγκλωβισμένους τουρίστες και τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα

papagelopoulos_ar

Σαν να μην έφταναν οι καταθέσεις σε διαμέρισμα-«γιάφκα», η Αστυνομία, για να διαφυλάξει την ασφάλεια της επικοινωνίας των μαρτύρων με αστυνομικούς και εισαγγελείς, τους έδωσε τηλέφωνα που είχαν δηλωθεί από Πακιστανούς - Κατέθεσε ο Στουρνάρας - Σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα

40