
Νομίζει ο καραγκιόζης ότι με μια αγαλιά και ένα φιλί Ιούδα , θα επηρεάσει τους έντιμους ταξιτζήδες ώστε να ψηφίσουν αριστερά ! Κούνια που σας κούναγε (και τους δύο ), οι ταξιτζήδες έχουν πάρει την απόφασή τους και το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ βαψομαλιά , θα φας τέτοια φόλα που θα γυρίσει το μάτι σου ανάποδα !!!!!! Είσαι ότι το γελοιοδέστερο για τον κλάδο !
Σήμερα περιμένουμε να μάθουμε πόσο καραγκιόζης είναι ο λυμπος; Ο τύπος ανέκαθεν ήταν γελοίος και όπου φυσάει ο άνεμος. Βρήκε και την κουρελου του Τσίπρα και ήρθε κι έδεσε. Την επομένη των εκλογών θα γλείφει τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη.
Ο κρυπτοαριστεροφασίστας βαψομαλιάς ταρίφας, είδε το φως το ....αληθινό και άρχισε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια ! Θυμήσου τον Κυριάκο, για να τον περιποιηθείς κατάλληλα μετά τις εκλογές ! ΚΑΝΕΝΑ έλεος με τα καθήκια !
Αυτές είναι οι αξίες του Τσίπρα .Μας διοικούν οι πιο ξεφτιλισμένοι άνθρωποι του τόπου .Ο λυμπεροπουλος ανήκει στους μέντορες του τσιπρισμου ,ένας από τους ελεινοτερους Έλληνες από αυτούς που στέλνουν την Ελλάδα πίσω στα πιο σκοτεινά και πέτρινα χρόνια
Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι όμως; Μου λέει φίλος, ναι αλλά παίρνουνε 20-κάτι τις εκατό. Δεν είναι έτσι όμως. Ότι πρεσβεύουν οι απατεώνες χαραμοφάηδες κρατιστές του κερατά ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μαζί με τους παλαιοΠΑΣΟΚΟΥΣ που μαζέψανε πρέπει να πάει στο περιθώριο, εκεί που αξίζει! Αν όμως--και ξέρουμε όλοι πολλούς τέτοιους--πάει ο σοβαρός κόσμος να ψηφίσει, όπως πολλοί μικροεπιχειρηματίες ας πούμε που απέχουν απ' τις εκλογές κι ας τους πίνουν το αίμα οι κρατιστές, τότε τα ποσοστά αλλάζουν! Αν ψηφίσουν, το σιχαμένο ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέβει πάλι εκεί που ήταν και του αξίζει, στο 3% με το ζόρι.
Κάτι ξέρεις εσύ σπριτζάκο ! Μόνο ένα ταξί μπορεί να χωρέσει το .....μέγα πλήθος των ψηφοφόρων σας , οπότε καλά είπες να τα κάνουν εκλογικά κέντρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!