Ο θερμός εναγκαλισμός του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Ο θερμός εναγκαλισμός του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο

«Θα το σκεφτώ» η απάντηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Χλεύη στο Twitter με το hashtag #τρεις_και_ο_Θύμιος

liberopoulos-tax2
Ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να δείξει ότι είναι κοντά στους ψηφοφόρους του στις συγκεντρώσεις που κάνει, συχνά-πυκνά μοιράζει αγκαλίες.

Έναν από τους πιο θερμούς εναγκαλισμούς που έχουν καταγραφεί επιφύλαξε, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της, Τρίτης για τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Η αγκαλιά Τσίπρα-Λυμπερόπουλου απαθανατίστηκε στη συγκέντρωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Τρίτης στο Αιγάλεω.

liberopoulos-tax2
liberopoulos-taxi


Σε δηλώσεις του στο One TV μετά τη ζεστή αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα, o Θύμιος Λυμπερόπουλος αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο νεοδημοκράτης του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, υπέρ του θεμιτού κέρδους των επιχειρήσεων και όχι του αθέμιτου».

Κλείσιμο
Στην ερώτηση γιατί πήγε στο Αιγάλεω απάντησε ότι το έκανε «γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα η ΝΔ του Μητσοτάκη με το διεθνές ταμείο και δυστυχώς για τη ΝΔ που άφησε τις αξίες της, ο Αλέξης Τσίπρας και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Τεράστια διαφορά που αν την καταλάβει η ελληνική κοινωνία ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι στις εκλογές και νομίζω σιγά-σιγά το καταλαβαίνει. Το κατάλαβαν οι ταξιτζήδες σε όλη τη χώρα».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν θα τον δούμε υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση του προέδρου των ταξιτζήδων ήταν αποκαλυπτική του σκεπτικού του: «αν δω ότι χρειάζεται για να μην βγει ο Μητσοτάκης για να παρασύρω τον κόσμο, τότε θα το σκεφτώ».

«Μέχρι και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για να σώσω τα ταξί» | Ο Θ. Λυμπερόπουλος στο One Channel


Το ενσταντανέ έτυχε δηκτικού σχολίασμού και στο Twitter με αρκετούς να γράφουν τη λέξη «ντροπή» για την εικόνα των κ.κ. Τσίπρα-Λυμπερόπουλου και άλλους να χρησιμοποιούν το hashtag #τρεις_και_ο_Θύμιος
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης