Υπουργείο Εξωτερικών για τις μπογιές στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ: Απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια

Υπουργείο Εξωτερικών για τις μπογιές στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ: Απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια

Η ενέργεια αυτή ωστόσο δεν θα πλήξει τη φιλία και την ολοένα διευρυνόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση

usa-bogies-rouvikonas
Ανακοίνωση καταδίκης της επίθεσης με μπογιές στην κατοικία του πρέσβη «της φίλης χώρας των ΗΠΑ» εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης το υπουργείο Εξωτερικών.

Χαρακτηρίζει το περιστατικό «απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια», τονίζοντας όμως πως «δεν θα πλήξει τη φιλία και την ολοένα διευρυνόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας».

Τέλος επισημαίνεται πως «οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών:

«Καταδικάζουμε με τον εντονότερο τρόπο το σημερινό περιστατικό βανδαλισμού στην κατοικία του Πρέσβυ της φίλης χώρας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια, η οποία ωστόσο δεν θα πλήξει τη φιλία και την ολοένα διευρυνόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας. Μια συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αρχές κι αξίες, προς όφελος και των δύο λαών μας.


Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης