«Αυτοαποθέωση» Παππά στη Βουλή για το... Διάστημα και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

«Αυτοαποθέωση» Παππά στη Βουλή για το... Διάστημα και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

«Έχει καταντήσει η ΝΔ ένας σύγχρονος Νοστράδαμος» υπογράμμισε o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κάνοντας λόγο για καταστροφολογία

nikos_pappas_vouli
Η αντιπολίτευση βλέπει μόνο καταστροφή, ισχυρίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως δεν είχαμε άλλες καταστροφές, εκτός από μία, μόνο την καταστροφή του αφηγήματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππάς ανέφερε πως ο λαός δεν ξεχνά ότι αυτή η κυβέρνηση παρέλαβε μία χώρα σε ασφυξία και κατάφερε τη βγάλει από την κρίση, ενώ η Νέα Δημοκρατία απαντά με λάσπες, φωνές και ψέματα.

Όπως είπε ο κ. Παππάς, φτάσανε στη ΝΔ να αναφέρουν πως τα μέτρα είναι αντιπερισπασμός στις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα. Επειδή, όπως είπε, βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, τότε ανακοινωσαν τα θετικά μέτρα. Έκανε λόγο για αήθη επίθεση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον πατέρα του πρωθυπουργού και προσέθεσε πως νομίζει ότι είναι μία επιθεση, που ο ίδιος έχει μετανιώσει και είναι ευκαιρία απόψε να ανασκευάσει.

Δήλωσε, δε, πως η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να μην μιλάμε για την οικονομία. «Έχει καταντήσει η ΝΔ ένας σύγχρονος Νοστράδαμος» υπογράμμισε.

Υπερασπίστηκε τα έργα του υπουργείου του, λέγοντας πως οι παραγωγές έχουν συμβάλει στην προβολή της χώρας στο εξωτερικό, ενώ είπε ότι δεν θα σχολιάσει τις ανοησίες που αναφέρθηκαν κατά του Κώστα Γαβρά, λέγοντας πως πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο στο δημόσιο λόγο. Δεν βλέπω κανέναν να γελάει τώρα για τον Οργανισμό Διαστήματος, τώρα που η Ελλάδα θα γίνει μία από τις χώρες που θα στείλει δορυφόρο, συμπλήρωσε ο κ. Παππάς.

Τέλος, υποστήριξε πως η ψήφος στη ΝΔ σημαίνει κατάργηση των μειώσεων στον ΦΠΑ και κατάργηση των θετικών μέτρων, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική παράταξη που απαντά στο μείζον κοινωνικό ζήτημα, δηλαδή στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην αναπτυξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης