ΚΙΝΑΛ για άδεια Κουφοντίνα: Η ηγεσία του Αρείου Πάγου να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΙΝΑΛ για άδεια Κουφοντίνα: Η ηγεσία του Αρείου Πάγου να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου

PAPATHEODOROU
Να μείνει μακριά από τις σκοπιμότητες της κυβέρνησης και τις εξαρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ηγεσία του Αρείου Πάγου, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και τομεάρχης Δικαιοσύνης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου με αφορμή την παρέμβαση της εισαγγελέως του ανώτατου δικαστηρίου στην υπόθεση της άδειας του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι η κ.Ξένη Δημητρίου μετά την απόρριψη του αιτήματος Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας ζήτησε να ελέγξει το απορριπτικό βούλευμα.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ.Παπαθεοδώρου, ακολουθεί:

Η πρόθεση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ελέγξει το απορριπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου για τη νέα άδεια του Δ. Κουφοντίνα, δεν πρέπει να στείλει λάθος μήνυμα στη Δικαιοσύνη και στους πολίτες. Η ηγεσία του Αρείου Πάγου οφείλει να μείνει μακριά από τις σκοπιμότητες της Κυβέρνησης και τις εξαρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό απαιτεί η ομαλή λειτουργία του Κράτους Δικαίου και της ασφάλειας του πολίτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης